Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
mrtgrsy

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen mrtgrsy »

Ben yazıyı dün okudum denildigi gibi sabah kalktıktan 1.5 saat sonra falan yapmaya basladım... ilk denememde ufak bi hareket oldu,nefesmiden fln etkilendi sandım 2. denememde ufak ufak dönmeye basladı... çok zevkli ama şimdi biraz başım ağrıyor...bilgileriniz için çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
koaservat

Okunmamış mesaj gönderen koaservat »

ya nasdıl yapıyonuz olmuyo ya...
Kullanıcı avatarı
cht

Okunmamış mesaj gönderen cht »

Ben bu tekniği ilk okuduğumda ellerim ile başladım elektrık enerjisi ile döndüğünü düşünüyordum ama ellerım olmadan da cevırebılıyorum en fazla 3 m oteden cevırıyorum.İstediğim yonede cevırebılıyorum ama bunlarla cok ılgılendıkten sonraa başımın sol tarafı ağrıyor sızce normalmidir?
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

kimin kankası ya banada öğretti sağolsun bende gözümle tam olmasada gözümle yapabiliyorum artık saolasın fenomen kanka:D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Roller

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

İlk denemede döndüğünde heyecandan ölcektim. Şimdi çocuk oyuncağı. Canım sıkılınca döndürüveriyom :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
Kullanıcı avatarı
cht

Okunmamış mesaj gönderen cht »

Ben bu tekniği ilk okuduğumda ellerim ile başladım elektrık enerjisi ile döndüğünü düşünüyordum ama ellerım olmadan da cevırebılıyorum en fazla 3 m oteden cevırıyorum.İstediğim yonede cevırebılıyorum ama bunlarla cok ılgılendıkten sonraa başımın sol tarafı ağrıyor sızce normalmidir?
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Baş ağrısı normal cht, zamanla azalarak geçicektir.
Geri döndüm
Can

Okunmamış mesaj gönderen Can »

Merhabalar.Ben foruma bu gün kayıt oldum.Dünden beri ''PsiWheel'' üzerinde çalışıyorum.Kağıda onun sahibi veya efendisi tarzında konuşuyorum.Mesela sağ elimi takip et şeklinde emir veriyorum.Döndürmeyide başardım.Dönerken benim verdiğim komutlarla durmasınıda sağlıyorum.Fakat yönünü ayarlıyamıyorum.Okuduklarıma göre zamanla ayarlayabileceğimi öğrendim.Ayrıca benim bir sorunum var.Konsantre olamıyorum.İçimdeki sesi bir an bile susturamıyorum.Nefes egzersizleriyle rahatlayıp susturmayı deniyorum.Sustuğunu fark ettiğim an aklıma birşey geliyor ve arka arkaya tekrarlamaya başlıyor.Genellikle şarkıları tekrarlıyor.Bunun için ne yapabilirim?Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Şarkıların aklına gelmesi konsantreni pek etkilemez çok büyük bir zararı yok, çalışmalarında ilerledikçe pc monitöründeki yazıları okurken bile döndürebilirsin psi wheeli örneğin ben bilgisayarda bişey okurken ellerimi kullanmadan istediğim yöne çevirebiliyorum.
Geri döndüm
Improbable

Okunmamış mesaj gönderen Improbable »

inanamıyorum az önce ilk defa denedim ilk başlarda bişey olmadı sonra birden dönmeye başladı :shock: çok heyecanlandım birden bakmayı kestim o da durdu :D kalbim güm güm atıyo :mrgreen:
Sen sadece iste yeter :)