Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
WhoAmI?
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen WhoAmI? »

ben daha yeni başladım ilk yapışta 1-2 titreme oldu 2-3 dk sonra çeyrek tur döndürebildim şimdi yarım tur döndürüyorum 1 hafta yapıp psi ball'a geçeceğim yazın için tşkler
Tanerr
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen Tanerr »

Arkadaşlar ben bakarak ve elimle yapabiliyorum hangisinden devam etmeliyim
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Tanerr yazdı: 24 Eyl, 16:47 Arkadaşlar ben bakarak ve elimle yapabiliyorum hangisinden devam etmeliyim
İkisiyle de yap. Elinle yapman elinden enerji çıkışını geliştirecek, gözünle yapman ise gözden çıkan enerjiyi.
Tanerr

Arkadaşlar ben bakarak ve elimle yapabiliyorum hangisinden devam etmeliyim
İkisiyle de yap. Elinle yapman elinden enerji çıkışını geliştirecek, gözünle yapman ise gözden çıkan enerjiyi.

Az önce 2siyle denedim yaklaşık 1 dk veya 2 dk hızlı bir şekilde dondurabiliyorum istedegim sekilde ve kaşık bukmeyi denicem iyi bir sonuc alirsam size bildircem he sunu yazmayida unutmayim psiwhelde kagit uzerine koydum kendim teknik uyguladım ve 2 kere denedim 2sinde de kagit yere dustu basarali olmus muyumdur
Tanerr

Psiwhel de ayni seklide kendi tekniğimi uygulayarak levitasyon yapmaya çalıştığımda kagit hep yere düşüyor sizce başaralı oluyor muyum ? (Düşüncelerinizi merak ediyorum)!!
Tanerr

Arkadaşlar icimden telkinle istedegim tarafa dondurebiliyorum ama elimle yapamiyorum acaba bilen var mı elimle nasıl dondurebilirim ?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Görmeden bir şey diyemeyiz ama dışarıdan bir müdahale olmadıysa sen yapmışsındır.

Öncelikle şu yazıyı oku : https://www.parapsikoloji.net/imajinasy ... lismalari/ onu yapabilmen için imajinasyon gerekiyor.
Tanerr

Psiwhel rahatca kontrol edebiliyorum simdi neye geçmeliyim ? Biliyorum psibal diyecekseniz ama onu istemiyorum başka bir aşama var mı
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Tanerr yazdı: 11 Eki, 00:46 Psiwhel rahatca kontrol edebiliyorum simdi neye geçmeliyim ? Biliyorum psibal diyecekseniz ama onu istemiyorum başka bir aşama var mı
Ne yapmak istiyorsun? Ona göre ilerle. İmajinasyonunu geliştirmeni öneririm. Kendi kendine teknikler oluşturup o yoldan da devam edebilirsin. Meditasyon yapmanı veya transa geçme alıştırmaları da yardımcı olacaktır. İmajinasyon için bu yazılara göz at https://www.google.com.tr/amp/s/www.par ... asyon/amp/
Tanerr

Budray yazdı: 11 Eki, 00:54
Tanerr yazdı: 11 Eki, 00:46 Psiwhel rahatca kontrol edebiliyorum simdi neye geçmeliyim ? Biliyorum psibal diyecekseniz ama onu istemiyorum başka bir aşama var mı
Ne yapmak istiyorsun? Ona göre ilerle. İmajinasyonunu geliştirmeni öneririm. Kendi kendine teknikler oluşturup o yoldan da devam edebilirsin. Meditasyon yapmanı veya transa geçme alıştırmaları da yardımcı olacaktır. İmajinasyon için bu yazılara göz at https://www.google.com.tr/amp/s/www.par ... asyon/amp/

teşekkür ederim. 👍