Telekinezi hakda bilmeniz gerekenler

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
emre413

Re: Telekinezi hakda bilmeniz gerekenler

Okunmamış mesaj gönderen emre413 »

Merhaba ben bu konularda çok bilgisizim. Telekinezi konusuna cidden inanıyorum. Ancak şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Nerden başlayacağımı bilemiyorum ama bir sitede başlangıç için mum yak alevini hareket ettirmeye çalış konsantre ol falan gibi şeyler vardı. Onu kendinin bir uzvu bir parçası olarak düşün falan diyordu. Acaba sizlerce ne yapmalıyım lütfen benim de telekinezi yeteneğimi fark etmeme yardımcı olun. Ama şöyle bir düşüncem var yanlışsa lütfen söyleyin. Eğer insan bir şeyi kendine kafasında hiç bir soru işareti kalmayacak şekilde açıklarsa buna inanmış olur. Şimdi ben bu olayı kendime açıklamak istiyorum. Vücuttaki 2 voltluk enerji 40 volta çıktığı ve bunun da manyetik bir alan oluşturup cismi etkilediği şeklinde beynime kaydetsem bu doğru olur mu ve bunun bu yeteneği kazanmamda bir etkisi olur mu?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Öncelikle aramiza hos geldin.Telefondan yazdigim için uzatmiyicam.Sen simdi kapak çalis.Yarin soruna cevab veririm.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
emre413

Bu arada pardon mum ışığının aslı bu sitede hem de bu bölümde sabitlenmiş ben başka bir sitede görmüştüm de.
emre413

Bu arada sorum hala geçerli sonuç için mutlaka bir nedene ihtiyaç duyuyoruz ve bu nedeni beynimize açıklayınca sonuç gerçekleşmiş oluyor bu hareket için nasıl bir neden söylemeliyiz?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Fenomen_47@live.ru ekle bunu konusalim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
emre413

Fenomen msne ekledim ama ne zamandır msn açıyorum açık değilsin. Hangi zaman aralıklarında açarsın msni?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Allah bilir :D

Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

Okunmamış mesaj gönderen dramakolimelan »

bana kimse hoşgeldin aramıza demedi :cry:
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

hoşgeldin aramıza :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

Okunmamış mesaj gönderen dramakolimelan »

saol kardeş senin gibisi kaldımı ..herkes fesat olmuş :lol: :mrgreen: