Ufak Bir Soru

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
-JeLLyBoon'-
Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..

Ufak Bir Soru

Okunmamış mesaj gönderen -JeLLyBoon'- »

Arkadaşlar kendi başıma düşünerek çözemedim açıkcası bi sorayım dedim her ne kadar saçma olsada sanırım , denemelerimi yaparken kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Şöyleki:
Bir astral deneme sırasında kendimi bir boşluğun içine düşmüş gibi hissediyorum.Ve başımdaki inanılmaz ağrılar sebebiyle daha astrala girmeden çıkıyorum.Gözlerim feci ağrıyor yapamıyorum acaba bunun sebebi evin hemen yakınında mezarlık olması olabilir mi yoksa ben mi saçmalıyorum ?
Yardımlarınız dileğiyle ..
Şimdiden teşekkürler =)
---
- gσтнι¢ -

Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..

Kısa sürede aranıza dönücem

-MetaL MusiC-

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Ufak Bir Soru

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

astralden anlasaydım yardım ederdim ama yok 5-6 kere kendiliğinden cıktım okadar astral bana göre değil..
yhoos

Okunmamış mesaj gönderen yhoos »

mezarlıktan oldunu zannetmiyorum ama dolaylı olarak sen kendini mezarlığın etkilerine maruz bırakmıssın... orası senin için bi anlam ifade etmemeli
Kullanıcı avatarı
-JeLLyBoon'-

SIRUZ ve yhoos öncelikle teşekkürler ..
Mezarlık benim için anlam ifade etmiyor ki sadece bir yerde mezarlıktan uzak yerlerde yaplması gerektiğini duydum o kadar peki mezarlık değilse nedir acaba çok merak ediyoum kafayı yemek üzereyim her denememde kendime gelmem uzun sürüyor =(
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar =)
---
- gσтнι¢ -

-MetaL MusiC-
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

mezarlık ile bir alakası yoktur bence

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

SIRUZ yazdı:astralden anlasaydım yardım ederdim ama yok 5-6 kere kendiliğinden cıktım okadar astral bana göre değil..
Garip..1 kere çıkan insanlar bile her zaman astrale çıkmaya çalışır, çok severler..Çünkü çok zevkli..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

-JeLLyBoon'- yazdı:Arkadaşlar kendi başıma düşünerek çözemedim açıkcası bi sorayım dedim her ne kadar saçma olsada sanırım , denemelerimi yaparken kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Şöyleki:
Bir astral deneme sırasında kendimi bir boşluğun içine düşmüş gibi hissediyorum.Ve başımdaki inanılmaz ağrılar sebebiyle daha astrala girmeden çıkıyorum.Gözlerim feci ağrıyor yapamıyorum acaba bunun sebebi evin hemen yakınında mezarlık olması olabilir mi yoksa ben mi saçmalıyorum ?
Yardımlarınız dileğiyle ..
Şimdiden teşekkürler =)
Kendini çok kasıyor olabilirsin..Eğer öyleyse rahat bırak kendini..Mutlaka çıkmalıyım diye kendimi zorlama fazla..
::Welcome to home Bruce::
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Mezarlık kötü yerler değil çok güvenli yerlerdir yerin altındakinden zarar gelmez üstündekinden gelir ama neyse korkutmayayım seni ve şunuda belirteyim mezarlıklar hakkında kötü şeyler düşünme avrupalıların bazıları filmlerde mezarları kötü gösterir ve izlendiğinde sanki mezarlık aşırı korkunç bir yer gibi görünür yanından geçerken filan dua oku ruhlarına bağışla ihtiyaçları var çünkü sende rahatlarsın kötü düşünmen gereken bişey yok özellikle üstünde duruyorum rahat ol eğer mezarlıktan korkuyorsan 'Her nefs ölümü tadcaktır'
I'm have returned
Kullanıcı avatarı
-JeLLyBoon'-

Ohooo arkadaşlar siz beni korkuyor sandınız hemen açıklayayım ben mezarlardan asla korkmam orası benim en sevdiğim yerdir hatta xD
Teyzemlerdede denedim orada mezarda yoktu ama yine aynı şeyler oldu malesef olmuyor arkadaşlar ..
Yardımlar için sağolun ..
---
- gσтнι¢ -

-MetaL MusiC-
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

astralda dusme hissi bilincsiz astral yapmandir.tebrik ederim bilincsizde olsa basardin.mezarlikdan bir sey olmaz ama astralda oteki insanlarla kiyasda varliklar gorme ihtimalin yuksek.agri aciya onem verme gecib gidici seylerdir.basin agrimasindan zevk al boylece bir sey yapamaz ve calismaya devam et basaricaksin.mutlaka.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.