Basit yolla insan bayıltma

İnsan bayıltma, insan nasıl bayılır, nasıl bayıltılır, Basit yolla insan nasıl bayıltılır?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
KhornE

Basit yolla insan bayıltma

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

Basit yolla insan nasıl bayıltılır? İnsan nasıl bayıltılır?
Resim
Merhaba Arkadaşlar
Geçen gün 7-8 Arkadaş evde kalıyorduk saat gecenin 3 ü veya 4 o aralar işte fıkralar televizyon kola muhabbet vs. Geçiyordu...

Arkadaş dedi ki gelin ben sizi bayıltayım xD NAsıl yapacağını sorduk adım adım anlattı:
Duvara yaslanıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz.
Derin derin nefes alıp veriyoruz 20 sn sonra yavaşca eğiliyoruz veya oturuyoruz farketmez. Eğilme esnasında da bi 10-20 sn hızlı hızlı nefes alıp veriyoruz.
Sonra yine yavaşca Doğruluyoruz bu esnalarda gözümüz kapalı ve nefes alıp verme işlemi derinden Doğrulduktan sonra duvara yaslanıp nefesimizi alıp tutuyoruz. Sonra 2 arkadaş göğüs kafesimizin olduğu yere bastırıyor bi 4-5 sn Kuluçlardan fln ses geliyor. Sonra salıyor ve gözünüzü açıyorsunuz. Bazımız yere düşüyor bazımız //edit gibi bakıyor

Ben dedim bana yapamassınız felan ÇOK İLGİNÇ bana da oldu bayılmayacağım bayılmayacağım diyordum gözümü açtım farklı bi yerdeyim uykudan uyanmış gibi 3-5 saniye boyunca hiç bişeyi hatırlamıyorm Sonra yavaş yavaş geldim kendime ağzım yüzüm az da olsa uyuştu felan sonra iyi geldi bu xD Yani çok ilginç değişik bişey

Deneyip yorum yapmanızı tavsiye ederim yanlız abartmayın pek bir de yanınızda 1-2 kişi olsun Mutlaka deneyin..

[alıntıdır]

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Basit yolla insan bayıltma

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

:D güzelmiş saol
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Slm bu fazla enerji harcamadığınız halde çok fazla oksijen aldığınız için oluyor diye biliyorum. Derin nefes alınca bol oksijen alınır. Bunu fazla yapınca oksijen zehirlenmesi oluyormuş. Belirtisi de uyuşma, bilinçsizlik, bayılma falan
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

yha temas etmeden kısa yoldan bayıltma yok mu:D
her zaman duvar bulamayabiliriz:D:D
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

optimist yanında seyyar duvar bulundur:) herkesin cebinde seyyar duvar olsun:)

belki duvar olmadanda yapılabilir aynı hareketler,deneyin.

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ben bunbdan cok yapdim ama.konusunda acdim sitede ama ben uyku damariyla uyutuyom.ama bunu 2 -3 defadan artik bi adama yapamnizi tavsiye etmiyorum.nedeni o kisi icin iyi o0lya bilir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

iLginçmiş...
Minilogue
Kullanıcı avatarı
shearak

Okunmamış mesaj gönderen shearak »

bana bi arkadaş yapmıştı işlemedi valla bilmiom...
Dünyalar Barışı!
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Sakin olun yerde dizüstü oturun derin derin nefes alın 10 defa falan sonra derin nefesinizi son kez alın ve tutun hızlıca ayağa kalkın boynun yanlarında küt küt bir damar atacaktır birisi ona 1-2 saniye basarsa gözünüz kararır eğer daha çok basarsa yere yığılırsınız :) ama aldığınız nefesin çok derin ve yavaş olmaması lazım.
trfr

Okunmamış mesaj gönderen trfr »

zararlı diye duymuştum bi yerde :s sonçta o küt küt atan damarlar bir işe yarıyor ve öyle atması gerektiği için öyle atıyor bastırınca bi sorun teşkil etmezmi :s

“Sizden Gelenler” sayfasına dön