Merhaba Arkadaşlar
Geçen gün 7-8 Arkadaş evde kalıyorduk saat gecenin 3 ü veya 4 o aralar işte fıkralar televizyon kola muhabbet vs. Geçiyordu...
Arkadaş dedi ki gelin ben sizi bayıltayım xD NAsıl yapacağını sorduk adım adım anlattı:
Duvara yaslanıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz.
Derin derin nefes alıp veriyoruz 20 sn sonra yavaşca eğiliyoruz veya oturuyoruz farketmez. Eğilme esnasında da bi 10-20 sn hızlı hızlı nefes alıp veriyoruz.
Sonra yine yavaşca Doğruluyoruz bu esnalarda gözümüz kapalı ve nefes alıp verme işlemi derinden Doğrulduktan sonra duvara yaslanıp nefesimizi alıp tutuyoruz. Sonra 2 arkadaş göğüs kafesimizin olduğu yere bastırıyor bi 4-5 sn Kuluçlardan fln ses geliyor. Sonra salıyor ve gözünüzü açıyorsunuz. Bazımız yere düşüyor bazımız //edit gibi bakıyor
Ben dedim bana yapamassınız felan ÇOK İLGİNÇ bana da oldu bayılmayacağım bayılmayacağım diyordum gözümü açtım farklı bi yerdeyim uykudan uyanmış gibi 3-5 saniye boyunca hiç bişeyi hatırlamıyorm Sonra yavaş yavaş geldim kendime ağzım yüzüm az da olsa uyuştu felan sonra iyi geldi bu xD Yani çok ilginç değişik bişey
Deneyip yorum yapmanızı tavsiye ederim yanlız abartmayın pek bir de yanınızda 1-2 kişi olsun Mutlaka deneyin..
[alıntıdır]