Psi Ball da iLginç Bi oLay Yaşadım.İlGilenirmisinZ?
-
Psi Ball da iLginç Bi oLay Yaşadım.İlGilenirmisinZ?
arkadaslar ben bu ıslerde yenıyım ve acaıp merak sarmıs durumdayım.Ve bu yuzden sorularım cok .Cevaplarsanız cok sevnıcem.Sımdı ılk Psi Ball yapmamda Bi enerjı hıssettım.Bu enerjı suna benzıyordu :''Hanı 2 mıknatıs alırısnız bırbırını ceker, Öbür tarafları ıter ya'' benım elımın ortasında bı enerjı vardı ve ellerımı bu topa yaklastıramıyordum.İtiyordu.Acaba bu cokmu normal olan bişi? 2. Ben bu sekılde azda olsa Psi bAll yabdıgıma ınanıyorum.Acaba bu Psi balla aydan veya gunesten alıcagım enerjı ıle nasıl renk verırım veya ısı , sogukluk hıssederm.Ben bu cesıt seylerı yasayamıyorum.Sadece manyetık bı alan hıssedıyorum.Hangı arkadasıma soyledıysem dalga gectı.Kanıtla dıyorlar Kanıtlayamıyorum yabdıgımı... :(. Bı yardım edın de su Psi Ball a renk vereyım...
- KhornE
Re: Psi Ball da iLginç Bi oLay Yaşadım.İlGilenirmisinZ?
forumda %100 psi ball renklendirme isimli konu var oradan bilgi edinebilirsin,ama unutma ki şuanda psi balını renklendirebilen biri daha çıkmadı:)
-
Psi ball'ı yaklaşık 2aydır yapıyorum ve ben de henüz bu renklendirmeyi başaramadım. Bu çok zor iş. Bu arada sen bunu renklendirsen bile arkadaşların bunu inanmadıktan sonra göremez xD
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
çok zordur renklendirme mesela ateş 2 yıl mı ne sürüo sanırım öle uzun süre çalışma istio
-
peki aradaslar bu psi ball olusutugun manyetık bı enerjı mı hıssetmemız gerekır? Yanı psı ball olusturdugumuzu nasıl anlarız acaba?
bunun neresi ilginç bi olay:D
daha ilginç olay görmemişsin:D:D
neyse soruna gelince evet manyetik bi itme çekme kuvveti oluşur ama psi ballu fırlatamazsın unutma bunu,çünkü fırlatırsan eğer o cisim parçalanır ki böyle bişey çok zor,sadece psi ball yaparken oluşan enerji sızar ve cisme etki eder...
daha ilginç olay görmemişsin:D:D
neyse soruna gelince evet manyetik bi itme çekme kuvveti oluşur ama psi ballu fırlatamazsın unutma bunu,çünkü fırlatırsan eğer o cisim parçalanır ki böyle bişey çok zor,sadece psi ball yaparken oluşan enerji sızar ve cisme etki eder...
- arcanbaris
abi adam psi ball yaptım dıyor sımdıde nasıl anlıyacaz dıyor
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
-
Bir tütsü yakıp ellerimizi onun üzerine koyarak psi ball yapsak acaba duman aracılığıyla psi ball ımızı görebilir miyiz?
- arcanbaris
denersen gorursun
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
-
Enerjinin fiziksel bir etki göstereceğine inanırsan mümkün. Ama kolay bir şey olmadığını unutma.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-