Tecrübeli arkadaslar Psi Wheel yardım
Moderatör: Sai
-
Tecrübeli arkadaslar Psi Wheel yardım
Psi Wheel kağıt döndürmeye çalışıyorum olmuyor yardım edebilir misiniz ipucu verir misiniz sitede aradım bulamdım açıklama var ama ipucu yok birazcık yardım ltfn :)) başlangıc olrak neler yapayım vs hersey anlatırsanız sevinirim suana kadar çalışmayı sadece kağıt döndürmeye çalıştım 2 gün oldu ama tık yok sabrediyorum ama belki önceden baska seyde çalışmalıyım yada ipucu vardır bulamıyorumdur :D bir el atın :))
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Tecrübeli arkadaslar Psi Wheel yardım
bence çalışmaya devam et. anında olacak die bişe yok. belki bugün olur belki yarın. biraz meditasyon yap, çakralarını aç. o kadar.
kapak çalış ve mümkünse ne diye sorma,anasayfanın altında kelime bulutu mu ne öyle bişey var ordan kapak'a tıkla..
- caner
Merhaba arkadaşım bende başlayalı iki gün oldu hem pipet hemde kağıt çevirmeyi yapabiliyorum ama bu gercekten bedenen cok yoruyo her çalışmanın sonunda 5 10 dk lık baş arıları oluşuyo şu an bakmadan kağıt cevire biliyorum.Bakmadan derken görüş alanımda ama başka biyere bakıyorum ve sadece kağıda bir enerji yolladımı ve o enerjinin kağıt etrafında döndühünü hissediyorum ve dönmeye başlıyo tek sorun netarafa dönüceğini ayarlamakta biraz zorlanıyorum.Bence ilk önce kendini tanımaya çalış sadece ellerini kullanma ben mesala gözlerimi kullanıyorum.Çok zorlandımda ellerimi devreye sokuyorum ellerinide kollarınla bir bütün olarak düşün ve hangi elinin dağa çok enerji cıkışında bulunduna dikkat et benim sol elim dağa fazla enerji yayıyo:)
-
iğnenin ucuna kagıt takıp döndürmek çok kolay !
zor olan kagıdı hava akımının mı yoksa zihin gücünn mü döndürdügu anlamak :D
bn de yeni başladım bu işe :D merak sardı ! kagıt dönüyor ama ben mi döndürüyorum emin değilim :D
şimdi sunu deniyorum !
kapalı bir oda ! agzımda doktorların kıllandıgı maskeye benzer kalın bi maske var ! bocek ilaccılarınn kullandıgı maskeden ! pisi wel midir nedir ! onu 1 - 1,5 m uzagıma koydum ! kollarımı da dirseklerimden dizime dayadım ve ellerimi anlıma dayadım ! sadece bakarak ve düşünerek döndürmeye çalışıyorum !
kagıt yine dönüyor ama emin olamıyorum ! kagıdı tam 1 tur attırmayı basarırsam ozaman emin olucam !
ha bu arada bu telekinezi olayına merak salmadan çok çok çok önceleri ! daha bu işlerden haberim bile yokkken ! ruyamda çok şiddetli şekilde telekinezi yapıyodum ! Tabi sadece bir ruya ! ama telekinezi yaparken ruyamda sunu hissediyodum !
*** oynatmaya çalıştıgım cisme çok fena bi şekilde odaklanıyodum ! bunu anlatması çok zor ! sanki o nesne benmişim gibi nesneyi değil de kendimi hareket ettiriyomusum gibi düşünüyodum !
bu ruyalarım çok nadir oluyo! halen de arada bir oluyor ! Bu yüzden merak saldım. daha bu kagıdı döndürme işlemini yeni deniyorum 1 gün bile olmadı ! sanırım birkaç sene ugraşırsam ( eger gerçekten böle bişey varsa ) ruyam gerçek olabilir ( umutlar ve hayaller benim mutluluk kaynagım :D düşündükçe saçma geliyor ama kendimi inanmaktan alı koyamıyorum ! )
zor olan kagıdı hava akımının mı yoksa zihin gücünn mü döndürdügu anlamak :D
bn de yeni başladım bu işe :D merak sardı ! kagıt dönüyor ama ben mi döndürüyorum emin değilim :D
şimdi sunu deniyorum !
kapalı bir oda ! agzımda doktorların kıllandıgı maskeye benzer kalın bi maske var ! bocek ilaccılarınn kullandıgı maskeden ! pisi wel midir nedir ! onu 1 - 1,5 m uzagıma koydum ! kollarımı da dirseklerimden dizime dayadım ve ellerimi anlıma dayadım ! sadece bakarak ve düşünerek döndürmeye çalışıyorum !
kagıt yine dönüyor ama emin olamıyorum ! kagıdı tam 1 tur attırmayı basarırsam ozaman emin olucam !
ha bu arada bu telekinezi olayına merak salmadan çok çok çok önceleri ! daha bu işlerden haberim bile yokkken ! ruyamda çok şiddetli şekilde telekinezi yapıyodum ! Tabi sadece bir ruya ! ama telekinezi yaparken ruyamda sunu hissediyodum !
*** oynatmaya çalıştıgım cisme çok fena bi şekilde odaklanıyodum ! bunu anlatması çok zor ! sanki o nesne benmişim gibi nesneyi değil de kendimi hareket ettiriyomusum gibi düşünüyodum !
bu ruyalarım çok nadir oluyo! halen de arada bir oluyor ! Bu yüzden merak saldım. daha bu kagıdı döndürme işlemini yeni deniyorum 1 gün bile olmadı ! sanırım birkaç sene ugraşırsam ( eger gerçekten böle bişey varsa ) ruyam gerçek olabilir ( umutlar ve hayaller benim mutluluk kaynagım :D düşündükçe saçma geliyor ama kendimi inanmaktan alı koyamıyorum ! )
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Bence bir süre o kağıdın hiç bir fiziki etki altında kalmadan dönmesinin imkansız olmadığını inanmaya zorla kendini.
Birkaç hafta böyle devam et ve bir gün gözlerin ona takıldığında sanki kafa sallarmışçasına hareket edecek,sonraki
çalışmalarında sağa sola döndürmeye çalış.
Bunlardan daha kolay birşey daha var.
wheeli biraz üfle,ve dönmesi tam durmaya yakınken durduktan sonra tam tersi yönünde döneceğine inan ve iste..
bu daha kolay oluyor..
Birkaç hafta böyle devam et ve bir gün gözlerin ona takıldığında sanki kafa sallarmışçasına hareket edecek,sonraki
çalışmalarında sağa sola döndürmeye çalış.
Bunlardan daha kolay birşey daha var.
wheeli biraz üfle,ve dönmesi tam durmaya yakınken durduktan sonra tam tersi yönünde döneceğine inan ve iste..
bu daha kolay oluyor..
-