6 hiss gelistirme
-
aynur_81
Re: 6 hiss gelistirme
evet bende merak ettim
- onuryilmaz01992
Meraba fenomen, bazen evde aileden birisi aklıma geldiği zaman o kişi ne oldu veya beni mi çağırdın tipi sorular soruyor. Bunu bilinçli olarak yapmıyorum. Sadece o an o aklıma geliyor veya onunla alakalı birşey düşünüyorum. Ama onun bana bunları söylemesini beklemiyorum. Sebebini açıklarsan çok memnun kalırım.fenomen yazdı:simdi telepatide ilerlemek icin daha dogrusu her seyde ilerlemek icin 1 den baslamak lazim.sirayla her seyi aciklayicam.ikincisi eger bunlari yapmak istemiyorsaniz soyle br sey yapin ama bu uzun surucekdir bunu belirtiyim.Tavsiyem aile icinde olan kisi secmenizdir.bir kisi secin her gun goreceyiniz birisi olsun.her gun onu aklinizda cagirin.ona bir seyler diyin ona size bakmasini diyin .ne isterseniz iyice hayal ederek onu soyleyin.bir zaman bakicaksiniz ki onu cagirinca (hayalinizde)gelib beni mi cagirdin diye soyluyecek.sakin sasmayin ha bu normal.zaman ilerledikce ne isterseniz yapdira bilirsiniz.ama bu uzun sure bilir.tesekkurler
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
- fenomen
- Yönetici

Anlatiyim.Insan psisik seyleri istemeyerek de yapar(bilincsizcesine).Onemli olan o yapdigimizi bilincli yapmak.Sen anlatdigin benim teknik olarak verdiyimin bilinsizcesine olani.Yani evde bazen olur ki annenizin sizi cagirdiyini duyarsiniz ama annenize sordugunuzda hayir cagirmadim soyler.Ama bilin ki anneniz o an 1 saniye bile olsa sizi dusunur ve dusunce dalgalarla beyninize gelir.Iste zaman zaman bunu alistirma olarak yapin dalglarinizi beyniniz gondere bilsin.Bir kadar ilerledikden sonra mahalleden gecen adami uzume bak diyeceksiniz dusunuceksiniz mesafesinden asili olmayarak sizin uzunuze bakicak.Ama bu alistirmayi aranizda empati olan kisilerle yapmaniz basarmanizi kolaylasdirir.Sebebi Aralarinda empati olan insanlar (anne-evlat,iki arkadas ,iki sevgili ve s.)bir birini dusununce oteki onu sezer.Turk filimlerinde oldugu gibi cocugunu basina bir sey gelir anne o zaman rahatsiz olur.Iste bu kadar.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- onuryilmaz01992
Çok teşekkürler.
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
- xxmustixx
- Ezel
6 his, yapabildiğim en iyi şey ailedeki kişilerde çok etkili oluyor yada duygusal yakınlığının oldugu kişilerde yanılma riski (yeni başlamayanlar için) çok az..
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
- fenomen
- Yönetici

Eger bir kisi ile telpati kurmak istiyorsaniz onunla el-ele 5 dakika durun.Bu zaman ellerinz ile kinetik baginiz cogalicak.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Ezel
Bunu denicem fenomen, ayrıca uzaktan telapati kurmayı başardım, yani beni duydu ne demek istediğimi anlarsın UMARIM! 
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
- fenomen
- Yönetici

sahimi basardinmi
tebrikler
- onuryilmaz01992
Fenomen, benmi ona gösterdim yoksa o mu benim zihnimi okudu orasını tam çözemedim ama. Arkadaşımla 10-15 kere nerdeyse TUTTUĞUM SAYIYI BİL oynadık. Biraz çocukça ama yaşıma verin
Sayı 1-10 arası 1 ve 10 dahildi. Ben onun aklına bu sayıyı sokmaya çalıştım. Ve o 14 te 12 yaptı-m-k.
MENTALİZM
MENTALİZM
-