6 hiss gelistirme

Telepati hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Telepati nedir? Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: 6 hiss gelistirme

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Bu mumkun dusunceyle neler yapila bilirki.Ben arkadasimla meyva tutma yapmisdik.Onun tadini kokusunu rengini ve ismini arkadas aklinda tutmusdu.Ben onun tadini da kokusunu da hiss etdim adini gordum.Armut tutmusdu.Armudun bir cok cinsi var.Burda tas armutu denilen bir cinsi var tas gibi sert oluyor.cok sevilen deyildir.Arkadas onu tutdu bende hayalimde dislerken meyvayi ki tadina bakiyim disim kopdu sandim ve bu armut da ne sertmis, tas armutumu tutdun dedim evet dedi.Inanamadim.En iyi yapdigim telepatilerden biriydi.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

benim de ilginç birçok gücüm war (yada ben öyle sanıyorum)

1.)televizyon ya da radyo dalgalarını tutabiliyorum yani televizyonun sesi kısık olsa ve ben ondan 20m uzakta bile olsam açık olduğunu anlayabiliyorum

2.)eğer ki bir cismi önceden elime alıp sonradan tadını kokusunu hissetmişsem sonra o cisme dokunur dokunmaz kokusunu ve tadını anlayabiliyorum yani bir bardakta elma diğerinde portakal suyu olsa ayırt edebiliyorum...

Sizce bu güçler(ya da seziler her neyse..) telekineziye ya da telepatiye girer mi?
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

o hissetme organlarinin bir az cok inkisaf etmesini gosterir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

açıklama için teşekkürler..Bide ben bu güçleri biraz daha geliştirebilir miyim ya da bu güçleri farklı şeylerde kullanabilir miyim? :?: :?:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

tamamile evet yapa bilirsin.

Kullanıcı avatarı
onuryilmaz01992

Okunmamış mesaj gönderen onuryilmaz01992 »

Çok teşekkürler fenomen. Soruma yanıt buldum. Ve senin bu meyve olayını deniycez. Tekrar teşekkürler.
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

fenomen kendini geliştirmiş çok iyi bir telepat.ondan faydalanmaya bakın ;)
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

Ulquiorra yazdı:cehalet ,
tetayı sen açıklarsan seviniriz.
teta hakkında fenomen kardeşimizin konusu var...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

multiplayer 1 kardeş sen kaç yaşındasın acaba? merak ettim de :)
::Welcome to home Bruce::