aç konuyu sizden gelenler bölümüne tahmin edelim xDdramakolimelan yazdı:s.a arkadaşlar kısmında tartışalım yaş meselesini![]()
veya 6.hisle alaka kuralım bakalım kim kaç yaşında tahmin edelim
![]()
6 hiss gelistirme
- multiplayer1
Re: 6 hiss gelistirme
- dramakolimelan
ahah
ben yeni üyeyim kalkışamam şimdi öle işlere 

- multiplayer1
nolcak yiceklermi seni bizbizeyiz şurda xDdramakolimelan yazdı:ahahben yeni üyeyim kalkışamam şimdi öle işlere
- dramakolimelan
hadi canım hadi sen aç ilk ziyartcisi bn olcam bu arada ne açcaımızı dahi unuttum 

- ddemmahum
laf açılmışken devam edeyim bari
.bende 17 yaşındayım..benim de 4 yaşında bi kardeşim var.. o da geçen 6 yaşında bi çocuk gördü telekinezi yapan..hayran kaldı çocuğa
. abi bende yapıyım mı diyo 

::Welcome to home Bruce::
- dramakolimelan
4yasındaki cocuk psikolojisini bozcaksınız sonra 10yasına gelince mesih ilanedcek kendini aman dikkat 

- fenomen
- Yönetici
yok kardesine bak calissin o senden daha guclu olur 10 ysina girdikde ise super olur o
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- multiplayer1
belkide ondan daha güçlü olur diye çalıştırmıyodur xD bana kalırsa çalıştır ama fazla abartma arkadaşlarına psi whell fln yapıyom diye artislik yapmasın yane ama böle bi güç olduğunu bilsin...fenomen yazdı:yok kardesine bak calissin o senden daha guclu olur 10 ysina girdikde ise super olur o
- ddemmahum
hee bende zaten daha küçük kafasını böyle şeylerle bozmasın diye bi daha öyle videolar izlettirmedim
. biraz daha büyüsün başlar inş 

::Welcome to home Bruce::
- dramakolimelan
bnim kardeşim zatn piskopat o tarz bişiler örenirse eminim seri katil olur dolandırıcı olur büyücü olur...ne bilim ii seyler olmaz..o canmatematiğini çözsün ödevlerini yabsın yeter 

-