Psi Pet son durum
-
Psi Pet son durum
Arkadaşlar psi pet konusunda yardım istemiştim çoğu kişi dene de gör yazmış öyle yaptım zaten denedim...forumda yazan bütün şeyleri uyguladım fakat şöyle bir durum var sadece bir hayal olarak görünüyo ama dışardan birine göstemeye çalışsam beni deli zanneder açıkcası ne yapacağımı bilmiorum ve yorumlarınızı bekliyorum
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
- fenomen
- Yönetici
Re: Psi Pet son durum

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psi pet diye bir şey yoktur arkadaşlar uydurmadır asılsızdır bu konu lütfen birdaha konu açmayalım teşekkürler
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
psi pet.... :// zaten diyon zatn.. Deli zannederler.. Eğer sen "psi-pet" yaptım desen, zamanla kafayı yersn zaten.. Şizofren olursun, olmayan bişeyi varmş gibi hissedersin ama o orda değildir.. saddece kocaman boş bir hayal..
Sallayın psi-peti yaa. Daha güzel ve kullanışlı çeşitlerimiz mevcuttur.. Onları denemek istemez misniz?? =)))
Sallayın psi-peti yaa. Daha güzel ve kullanışlı çeşitlerimiz mevcuttur.. Onları denemek istemez misniz?? =)))
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-
aslında the ultimate arkadaşımın dediği bana bi fikir verdi xd demiş şizofren olursun olmayan birşeyi oluyormuş gibi hissedersin aslında telekinezide bundan ibaret değilmidir böyle yaparak amacımıza ulaşmazmıyız xd belki o duruma gelince güçler hatsafhaya ulaşır :D
- fenomen
- Yönetici
ya arkadasim telekinezi vardir kendin yapiyorsun ama enerjiden ejder dinozor ordek yapma denilen sey yokdur enerji Mortal Kombatda ermakin elindeki enerji gibi olur oyle gorunur.ejer felan gibi gorunmez
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
Galiba bu pisi(Evet,PISI) peti ilk olarak yalnızlık çeken bir telekinetik bulmuş..Ha,ne dersiniz?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
xD Olabilir tabiki.. Muhtemel bi durum.. xD
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
-
aynı dygular herkeste oluyo galiba ...
ztn ps pet wardır diynlerin yarısı makara
yarısı da sizofren xD
ztn ps pet wardır diynlerin yarısı makara
yarısı da sizofren xD