bn psi-ball yapıyo mu oluyorum :S
Moderatör: Sai
-
bn psi-ball yapıyo mu oluyorum :S
ya merhaba arkadaşlar.ben sitede yeniyim.üye olmadan öncede takip ediyodum.nihayet üye oldum.neyse.ya şimdi ben psi-ball yapmaya çalıştım.böyle odaklandım.enerji falan gönderdim.sonra elimde bişi var mı deniyim dedim.böyle top gibi bişey hissettim.en başlarda iki elimide ortaya bastırıyodum.bişi geliyodu elime.sonraki denemelerimde acaba benm ellerim uzun süre böyle durduğu için mi bişi hissediyorum dedim.sol elimi ortaya ittirdim.acaba sağ elimde bişi hissetcemmi die.hissettim sağ elimde.sonra sağla ittirince soldada hissettim.bide bişey diycem.mesela bn enerji falan düşünmeden bazen mesela en basiti okulda bile o gürültüde vs.böyle odaklanmaya çalışmıyorum.enerji göndermeye çalışmıyorum yada düşünmüyorum.şöyle bi 5-10 sn sonra ellerimi bastırınca ortada böyle çok hafif bi top gibi bişey hissediyorum.odaklandığım zaman evde mesela çok sert oluyo ama ellerimi öylesine tutunca bile top geliyo elime.hissediyorum gerçekten.bişey daha bide ben top yaparken kalbimden kollarıma bi enerji aktığını düşünüyorum.hiç bitmeyen bi enerji.görseniz.böyle enerji dalgaları aktığını düşünüyorum.her dalgadada parmaklarım çok fena kendiliğinden kasılıyo ve sertleşiyo.ama elimde çok az yeni yeni ısınma ve parmak uçlarımda karıncalanmalar oluo.nolur yardım edin.napıyorm ben.yoksa kendi kuruntum mu bunlar :S ????
Re: bn psi-ball yapıyo mu oluyorum :S
zamanla çalışacaksın ve enerjini kontrol etmeyi öğreneceksin o zaman kuruntumu yoksa gerçekmi anlayacaksın şimdi ne desek içinde bir şüphe kalacaktır
-
Re: bn psi-ball yapıyo mu oluyorum :S
ya peki sizce ne oluo bu :S hadi ben psi ball yapıo oluyorum.ellerim ısınmıyo yada karıncalanmıyo benim.sadece kasılıyo o da yapıyosam eğer ?
-