İsteğin Gücü

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
EdaisY

İsteğin Gücü

Okunmamış mesaj gönderen EdaisY »

Merhabalar.
Yeni üyeyim,uzun süredir telekineziyle uğraşıyorum.

Telekinezi'ye daha da sıkı bağlandığım,bana bile ilk başta imkansız gelen deneyimimi anlatıcam. ;)

Hayatta ne istediysem oldu.Bunun normal olduğunu düşündüm lakin böyle olmadığını farkettim.

Yeşil rengini çok severdim.Gözlerim kahverengiydi,ve yeşil olmasını çok isterdim.Aynaya bakıp her seferinde yeşil gözler hayal ederek iç geçirirdim.Lens almayı vs. düşündüm ama olmadı.Ve sonra,bir ay içinde,gözlerim kahverengiden ela oldu,ve hala yeşil.

Eski fotoğraflarımda kahverengi gözlüyken,şu an yeşil gözlüyüm.Bununla sınırlı değil,istediğim her şey,bi şekilde oldu.Ve bunu istemenin ve beynin gücüne bağlıyorum.

Saygılar... 8-)
cehalet

Re: İsteğin Gücü

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

gayet mümkün bilinçli olarak çevirenler de bu şekilde çeviriyor ;)
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Tebrikler, biyokineziye giriyor yaptığınız.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
EdaisY

Teşekkürler cevap yazanalra ;)
Biyokineziye girdiğini bilmiyordum,bi araştırayım :roll:
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Tebrikler once.Biokinesis yani biyokinezi beyin gucuyle kendi kendinizi etdiyiniz fiziksel veya zihinsel etkilerden ibaret parapsikolojini bir dalidir.Siz biyokinezi "goz rengine etki" yapdiniz.Dediyiniz gibi bu 1 ay icinde olusa bilecek bir seydir.Biyokineziyle insan reflekslerini artirarak daha hizli kosa bilir.Her insan biyokinezi yapa bilir.Mesela bazen boyle seyler isitiyoruz kanser hastasi iyilesdi.Bunun basinda hayata inanc geliyor. Eger isterseniz size biyokineziden bilgi vere bilirim.Bende istemeden cocuklugumda biyokinezi yapdim.Yani sogugu kafamdan sildim.Simdi hava kac derece olur olsun usumeyi hissetmediyim surece usumuyorum. Bence siz de deneyin cok guzel bir sey.Bu konumuzla ilgili degil ama yesil gozler iyi bir secim degil.Isinize karismak gibi olmasin bilimde boyle bir sey var ki insanlari bedensel karakterini bilmek mumkun.Yesil gozlu insanlar karakterce cok tehlikeli oluyor.Onun icin soyle bir deyim var yesil gozu insanlardan uzak durun.Ama bu her kez icin gecerli degil.Bide siz sonradan yesil gozlu oldugunuz icin sizi alakadar etmez.Tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Bende Kırmızı göz istiyorum.Deneyeceğim.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
hekomec

Okunmamış mesaj gönderen hekomec »

bn doğduğumda gözlerim maviymiş orta okulda çok ii hatırlıyorum kahverengiydi ve bnde snn gibi yeşili çok sewiyordum lisedeyim ve gözlerim neredeyse yeşil ama bn bnu genetik oluşumlara bağlamıştım hiç bole düşünmemiştim saol ufkumu açtıın içn:)
Kullanıcı avatarı
EdaisY

Çok eskiden açtığım bu konumu buldum nette gezinirken,ve fenomen arkadaşımın yazdığı yazıyı tekrar okuma fırsatı buldum :)
Hala devam ediyorum,gözlerim yemyeşil oldu..
Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=

telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=

enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Proserpina yazdı:bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=

telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=

enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
telekinezi yetenegi olmayan tek insan:D
bence bir yerlerde yanlış yapıyorsundur