İsteğin Gücü

Moderatör: Sai

Proserpina

Re: İsteğin Gücü

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

byfreestylerap yazdı:
Proserpina yazdı:bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=

telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=

enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
telekinezi yetenegi olmayan tek insan:D
bence bir yerlerde yanlış yapıyorsundur
inaç ? sabır ? istek ? hepsi var ımm en küçük örnek 3 aydır astral yapıorum daha doğrusu yapmaya çalşıorum xD ama oluyr (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

belki iki kişi vardır xD AMA BEN ÇOK ÇALIŞMADIM DAHA KAPAĞI OKUL BİTİNCE BAŞLICAM
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Bazıları inanmayabilri ama hani deriz ya kepçe kulaklık diye bu bile düzeltilebir bu yöntemle.Şahsen benimkiler öyleydi.Sonra bu düzeldiğine inandım şimdi bakıyorum gerçekten düzelmiş.Büyüdükçe geçer demeyin bunu 3 ayda yaptım.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Proserpina

HİPerSPAce yazdı:Bazıları inanmayabilri ama hani deriz ya kepçe kulaklık diye bu bile düzeltilebir bu yöntemle.Şahsen benimkiler öyleydi.Sonra bu düzeldiğine inandım şimdi bakıyorum gerçekten düzelmiş.Büyüdükçe geçer demeyin bunu 3 ayda yaptım.
yha biliorum tüm teknikleri biliyorum inanıorum :S bnde göz rengi çalşması yaptım ama olmadı gttm lens aldım :S

tekrar başllıylm bakalm yeşl olcak mı

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Çekimde Yapıyosun HerhaLde.
Minilogue
Proserpina

Diablo11 yazdı:Çekimde Yapıyosun HerhaLde.
çekim?

.
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

FAYYYY BEEAA!!! çok süper bişey buuu :D Ben de gözlerimi gri ye mi çevirsem?? Bi düşünüyorum da..
"gözlerim hangi renk,?"
"evvelden kahverengiydi,şimdiyse gri.." OFF BEE!!! =D =D
--------------------------------------
Ben de her akşam kafamın 'plato'larına bakıp bakıp oralardan saç çıkmasını istiyorum.. Çıkmış gibi seviniyorum ve öle hayal ediyorum.. "evet bak, biraz biraz çıkmışlar.DÜnden biraz daha uzunlar.. Diğer büyük olan saç tellerime yaklaşıyorlar.. " falan falan.. =)) oluyor da.. Allah'a şükür...
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Çekim Yasası'nı Diyorum.Nette Okursan anLarısn:)
Minilogue
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

Proserpina yazdı:bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=

telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=

enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
psitt. Kendine Gel :D Ypıcan gwen bize :)
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

Yha bu arada şu resimlerini çok merak ettim
(öncesi-sonrası)