inaç ? sabır ? istek ? hepsi var ımm en küçük örnek 3 aydır astral yapıorum daha doğrusu yapmaya çalşıorum xD ama oluyr (=byfreestylerap yazdı:telekinezi yetenegi olmayan tek insan:DProserpina yazdı:bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=
telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=
enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
bence bir yerlerde yanlış yapıyorsundur
İsteğin Gücü
Moderatör: Sai
-
Re: İsteğin Gücü
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
belki iki kişi vardır xD AMA BEN ÇOK ÇALIŞMADIM DAHA KAPAĞI OKUL BİTİNCE BAŞLICAM
pixies forever <3<3
- HİPerSPAce
Bazıları inanmayabilri ama hani deriz ya kepçe kulaklık diye bu bile düzeltilebir bu yöntemle.Şahsen benimkiler öyleydi.Sonra bu düzeldiğine inandım şimdi bakıyorum gerçekten düzelmiş.Büyüdükçe geçer demeyin bunu 3 ayda yaptım.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
yha biliorum tüm teknikleri biliyorum inanıorum :S bnde göz rengi çalşması yaptım ama olmadı gttm lens aldım :SHİPerSPAce yazdı:Bazıları inanmayabilri ama hani deriz ya kepçe kulaklık diye bu bile düzeltilebir bu yöntemle.Şahsen benimkiler öyleydi.Sonra bu düzeldiğine inandım şimdi bakıyorum gerçekten düzelmiş.Büyüdükçe geçer demeyin bunu 3 ayda yaptım.
tekrar başllıylm bakalm yeşl olcak mı
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
-
çekim?Diablo11 yazdı:Çekimde Yapıyosun HerhaLde.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
FAYYYY BEEAA!!! çok süper bişey buuu :D Ben de gözlerimi gri ye mi çevirsem?? Bi düşünüyorum da..
"gözlerim hangi renk,?"
"evvelden kahverengiydi,şimdiyse gri.." OFF BEE!!! =D =D
--------------------------------------
Ben de her akşam kafamın 'plato'larına bakıp bakıp oralardan saç çıkmasını istiyorum.. Çıkmış gibi seviniyorum ve öle hayal ediyorum.. "evet bak, biraz biraz çıkmışlar.DÜnden biraz daha uzunlar.. Diğer büyük olan saç tellerime yaklaşıyorlar.. " falan falan.. =)) oluyor da.. Allah'a şükür...
"gözlerim hangi renk,?"
"evvelden kahverengiydi,şimdiyse gri.." OFF BEE!!! =D =D
--------------------------------------
Ben de her akşam kafamın 'plato'larına bakıp bakıp oralardan saç çıkmasını istiyorum.. Çıkmış gibi seviniyorum ve öle hayal ediyorum.. "evet bak, biraz biraz çıkmışlar.DÜnden biraz daha uzunlar.. Diğer büyük olan saç tellerime yaklaşıyorlar.. " falan falan.. =)) oluyor da.. Allah'a şükür...
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
-
psitt. Kendine Gel :D Ypıcan gwen bize :)Proserpina yazdı:bnde çok istedm ama şu an yeşil lens kullanıorum snrm sonçu anladınız (=
telekinezi gücümün olmadğnı düşünüyorum..hani x-men de bi çocuk vardı mutantların gücü çocuğn yannda yok oluodu onn gibi bşyim heralde (=
enerji gelştrme teknklernı uygluyorum bol bol da medıtasyn yapıorum 1 sene oldu sanrm ama hala well bile çeviremedm (=
bırakmaya dşünmüorum ama şevkim krıldı eskisi kadar uğraşmıyorum herkezn beyin gücü varmış...ben istisnaym snrm ...
-
Yha bu arada şu resimlerini çok merak ettim
(öncesi-sonrası)
(öncesi-sonrası)
-