Ne zaman başlıyoruz derslere :Dfenomen yazdı:Tebrikler once.Biokinesis yani biyokinezi beyin gucuyle kendi kendinizi etdiyiniz fiziksel veya zihinsel etkilerden ibaret parapsikolojini bir dalidir.Siz biyokinezi "goz rengine etki" yapdiniz.Dediyiniz gibi bu 1 ay icinde olusa bilecek bir seydir.Biyokineziyle insan reflekslerini artirarak daha hizli kosa bilir.Her insan biyokinezi yapa bilir.Mesela bazen boyle seyler isitiyoruz kanser hastasi iyilesdi.Bunun basinda hayata inanc geliyor. Eger isterseniz size biyokineziden bilgi vere bilirim.Bende istemeden cocuklugumda biyokinezi yapdim.Yani sogugu kafamdan sildim.Simdi hava kac derece olur olsun usumeyi hissetmediyim surece usumuyorum. Bence siz de deneyin cok guzel bir sey.Bu konumuzla ilgili degil ama yesil gozler iyi bir secim degil.Isinize karismak gibi olmasin bilimde boyle bir sey var ki insanlari bedensel karakterini bilmek mumkun.Yesil gozlu insanlar karakterce cok tehlikeli oluyor.Onun icin soyle bir deyim var yesil gozu insanlardan uzak durun.Ama bu her kez icin gecerli degil.Bide siz sonradan yesil gozlu oldugunuz icin sizi alakadar etmez.Tesekkurler
İsteğin Gücü
Moderatör: Sai
-
peh0enix13
Re: İsteğin Gücü
-
Batux1995
Daha kolay bir yolu var.Albino olduğunu hayal et..Tabi güneşe çıkamazsın ama gözlerin de kırmızı olur.Heheh.Ulquiorra yazdı:Bende Kırmızı göz istiyorum.Deneyeceğim.
Before and After gibi?Hehe.Evet bence de..Yazık ki benim gözlerim bozul.Hayalle nasıl düzelteceğim?İyi gördüğümü falan mı hayal edeyim?peh0enix13 yazdı:Yha bu arada şu resimlerini çok merak ettim
(öncesi-sonrası)
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- Ulquiorra
ben orda dalga geçme amaçlı yazmıstım :DBatux1995 yazdı:Daha kolay bir yolu var.Albino olduğunu hayal et..Tabi güneşe çıkamazsın ama gözlerin de kırmızı olur.Heheh.Ulquiorra yazdı:Bende Kırmızı göz istiyorum.Deneyeceğim.Before and After gibi?Hehe.Evet bence de..Yazık ki benim gözlerim bozul.Hayalle nasıl düzelteceğim?İyi gördüğümü falan mı hayal edeyim?peh0enix13 yazdı:Yha bu arada şu resimlerini çok merak ettim
(öncesi-sonrası)
Hipnoz ile gözlerdeki bozuklukları gider me diye bişey var
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- fenomen
- Yönetici

Arkadaslar arasdirmalar sonucunda bole bir sey olmadigini ispatladim:)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- EdaisY
Nasıl ispatladınız ki :)
-
tes1907
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Ya şu tk ile ilgili şeylere yok demeyi ne zaman bırakacaksınız? adaam beyin gücüyle yyapmış olay bu... Bi Tk formunda bile inandıramıcaksan yanınadki arkadaşına nasıl inandırıpta bu foruma kaydettiresin ???
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-
SIRUZ
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
kendin majiyle göz bebeğini kaybettiğini iddia etmiyrmuydun ? :)fenomen yazdı:Arkadaslar arasdirmalar sonucunda bole bir sey olmadigini ispatladim:)
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
bende gözlerimi mavi yapıyım artık
:D
:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Aslında böyle şeyler var ama bu kadar güç olanınada süre gerekiyor ..
Zayıflayan,saçını ve tırnaklarını uzatan,göz bozukluklarını düzelten dişlerini düzelten var ama göz rengi için yıllarca uğraşsada yapamayanlar çok ..
Zayıflayan,saçını ve tırnaklarını uzatan,göz bozukluklarını düzelten dişlerini düzelten var ama göz rengi için yıllarca uğraşsada yapamayanlar çok ..
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- unf0rgiven
şekil A:boyumu uzatmak istiyodum kendime iyi baktım,yani beynimi ve vücudu mu sağlıklı tuttum 2 haftada 2 cm attım.göz rengi değiştirmeyi deniycektim ama göz rengimden çok memnunum:)
not:isteyen olursa teknik verebilirim.
not:isteyen olursa teknik verebilirim.
En son unf0rgiven tarafından 03 Şub 2010, 16:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
never give up...
-