İsteğin Gücü

Moderatör: Sai

elfida
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: İsteğin Gücü

Okunmamış mesaj gönderen elfida »

TriGonoMetri yazdı:
elfida yazdı::D 1 - 2 gün mü .. aboooowwwww ben neredeyse 1 haftadır uğraşıyom nolcak benim halimm :(
İnanç,sabır ve istem istenilen sonuca götürecektir.Başarmadan inanmak öncelikli anahtarımızdır.Ardından gayret ve sabır...
kesinlikle öyle .. kaybediceğim bişey yok ama inanır ve başarırsam yepyeni bi göz rengi :D kesinlikle sabretmeye değer bugün gözümde gözle görülür açılmalar var yanlız küçük bi sorun var :) sağ gözüm sol gözümün rengine göre daha fazla açılmış van kedisine dönmem umarım :P

Kullanıcı avatarı
ESP
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: İsteğin Gücü

Okunmamış mesaj gönderen ESP »

EdaisY yazdı:Merhabalar.
Yeni üyeyim,uzun süredir telekineziyle uğraşıyorum.

Telekinezi'ye daha da sıkı bağlandığım,bana bile ilk başta imkansız gelen deneyimimi anlatıcam. ;)

Hayatta ne istediysem oldu.Bunun normal olduğunu düşündüm lakin böyle olmadığını farkettim.

Yeşil rengini çok severdim.Gözlerim kahverengiydi,ve yeşil olmasını çok isterdim.Aynaya bakıp her seferinde yeşil gözler hayal ederek iç geçirirdim.Lens almayı vs. düşündüm ama olmadı.Ve sonra,bir ay içinde,gözlerim kahverengiden ela oldu,ve hala yeşil.

Eski fotoğraflarımda kahverengi gözlüyken,şu an yeşil gözlüyüm.Bununla sınırlı değil,istediğim her şey,bi şekilde oldu.Ve bunu istemenin ve beynin gücüne bağlıyorum.

Saygılar... 8-)
6 sene sonra.. bu yazdıklarınızı 2014 ocağında bile benim hayatımı değiştirebilirr.. çok teşekkür ederim. Evet beyin gücüne bağlayın. Gerçekten istediniz ve başardınız tebrikler :)
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla :)