Sadece Paylaşmak İstedim

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Sadece Paylaşmak İstedim

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Ben tenekinezi ile bundan 2 hafta önce bir arkadaş vesilesi ile tanıştım. Anlatıkları pek inadırıcı gelmemişti yaklasık 5 gün önce ona bir kaşık götürdüm ve '' kır bakalım da görelim dedim.'' (:. Arkadaş sağolsun seni kırcama kaşığı kırarım dedi ve iki parmağını kullanarak önce kasığı büktü sonra tuttuğu yerden kırdı.Kaşığın kırılması ile benim ön yargılarım da kırıldı . Bana söz verdi ve bu gücü nasıl ortaya cıkaracagımı anlatacagını söledi bende boş durmadım ve bu siteye girdim bakim nasıl bişe diye psi -wheel adlı baslığı okudum. Kendi kendime madem herkes bunu yapabilir bende yapabilirim dedim ve işe koyuldum. Okuduğum gece kağıdı döndürmeye başladım ve suanda hafif bi şekilde istediğim yöne doğru döndürmeye başladım. Kısaca istemek yetiyor zaten yeter ki ön yargıları kıralım.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Sadece Paylaşmak İstedim

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Tebrikler Ulquiorra senin adına sevindim, ilk günden başarman çok iyi, hızlı gelişiceğini düşünüyorum. Hele ki kaşık büküp kırabilen bir arkadaşın varsa beraber çalışın çok yararı olucaktır her ikinize de, arkadaşını foruma da davet et tanışalım bilgi alış-verişi yapalım.

1 hafta boyunca psi-wheel çalışmaya devam et sonra ampulün üstüne pipet koyup döndürmeye çalış arkadaşınla da sık sık görüş.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Hoş Geldin Ulquiorra,
Sevgili sil3nc3r'nin yazısına bende kısa bir katkı yapayım. Eskilerde Feyz alma adabı vardı. Telekinezi konusunda iyi olan arkadaşlarla beraber olmaya dikkat edin çünkü Başarızlık gibi Başarılarda geçicidir. Bulunulan ortam, beraber olunan kişiler oluşturdukları MAnyetik alanla Kişileri etkilerler. Olumsuzluk ve Olumluluk düşünce bazında elektromanyetik alan olarak insanla etki ederler.

sil3nc3r'in dediği gibi arkadaşınızla aynı ortamı paylaşmaya özen gösterin
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Teşekkürler AkrepKral.
Gelişmeleri bekliyoruz Ulquiorra :)
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Bende heyecanla bekliyorum Gelişmeleri (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.

Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

o değilde, giriş yazısı erotik hikayeleri anımsattı bana.. :D şaka bi yana, ilk günden bunu başarabilmen ve olayın mantığını anlayabilmen güzel.. yaptığını anlamlandırabilen, onu başarır..
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

iynx yazdı:o değilde, giriş yazısı erotik hikayeleri anımsattı bana.. :D şaka bi yana, ilk günden bunu başarabilmen ve olayın mantığını anlayabilmen güzel.. yaptığını anlamlandırabilen, onu başarır..
(:
erotik hikyemi hiç bilmem.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hehehehee :D