Lütfen Bakın
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Lütfen Bakın
Arkadaşlar , vücudumuzda beğenmediğimiz yerleri zihnimizle değiştirebilir miyiz?Öyleyse nasıl?
Re: Lütfen Bakın
Biyokineziyle belki genlerini değiştirip birşeyler yapabilirsin fakat değişim sürecinde neler olacağı ve tamda hayal ettiğin gibi birşeye mi dönüşeceğin belli olmaz ve sırf beğenmediğin için yapmanda günah sayılır
-
biokinezi diye bişi yokturrr...insanları yanlış bilgilendirmeyelimm..herbuldugumuz cümlenin sonuna kinezi eklemeyelim...
majisyen....
-
senn yokk kenn o yorumlarıı ben yapıodumm..sen küçük oldugun için hatırlamassın..netenes yazdı:tereciye tere satmak ? :)
düzeltme: yanlışlıkla yazdığım birşeyi düzeltmek
majisyen....
-
Tamam.Saolun kavgaya gerek yok.
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Aslında değiştirirsin ama yoğun çaba isteyen birşey gerçekten inanman lazım zaten inanmadan yapılan birşey yok .
Üstünde 6-7 ay durman lazım en azından ben öyle denedim öyle düşünüyorum.
Eğer bir an bile aman üf olmayacak dersen herşey bitiyor yapabileceklerin sınırlı değildir asla ama hani imkanları zorlamadan olanlar benim bildiğime göre göz rengi,kilo,saç uzunluğu vs. gibi basit şeylerden olmalı ben öyle başlamıştım.Ama gerçekten bazen istenmeyen sonuçlar doğurabilecekse denemenizi tavsiye etmem.
Üstünde 6-7 ay durman lazım en azından ben öyle denedim öyle düşünüyorum.
Eğer bir an bile aman üf olmayacak dersen herşey bitiyor yapabileceklerin sınırlı değildir asla ama hani imkanları zorlamadan olanlar benim bildiğime göre göz rengi,kilo,saç uzunluğu vs. gibi basit şeylerden olmalı ben öyle başlamıştım.Ama gerçekten bazen istenmeyen sonuçlar doğurabilecekse denemenizi tavsiye etmem.
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
kavgaya gerek yok biyoknezi var yada yok o size kalmış millet öyle demişse hemen tartışmaya başlamayın gerçekten karşınızdaki hep inkar ediyo :D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-