Ayrıca Beynin Şarj-Deşarj ve Bilinçaltını etkileyerek Telekinezide ileri safhalara geçişi sağlayacak özel tekniklerinde kullanıldığı Telkin İçerikli Mp3 ve Beynin 4 önemli dalgasını istediğimiz zaman ve ihtiyacımız oranın da kullanımını sağlayacak MP3'ler yayınlamayı düşünüyoruz.
İlk konumuz Alfa Dalgaları
Önce Beyin dalgaları nedir ne işe yarar oradan başlayalım.
Beyin bir radyo gibidir. Elektrik dalgalarını alır ve yayar. Frekanslar, elektrik faaliyetlerinin ölçüldüğü ve grafiğinin çıkarıldığı aralıklardır. Bu dalgalar beyniniz tarafından solunum ile oluşturulan biyoelektrik ile oluşur. Bedeniniz hareket ettiğinde bu hareketler etrafa iletilir. Bedeniniz 6.8 ila 9.5 Hz arasında titreşir. İskeletiniz ve iç organlarınız birbiriyle uyumlu hareketleri yaklaşık 8 ila 9 cps hızındadır. Bedeniniz iyonosver ile eşzamanlı olarak hareket eder. Gezegenle birlikte yankılanır ve enerji alışverişinde bulunursunuz. Enerjinizi yeryüzünün elektromanyetik alanına yaklaşık 40000 km ya da gezegenin yaklaşık tüm çevre uzunluğu kadar yayabilirsiniz. Başka bir deyişle, zihninizden ve bedeninizden gelen sinyaller iyonosfer kovuğu sayesinde tüm gezegene saniyenin 1/70'i kadar bir zamanda yayılır.
EEG ile beyinde değişik frekanstaki beyin dalgalarını ölçebiliriz. Elektrotlar beyindeki elektriksel aktiviteyi ölçmek ve kaydetmek için derideki belli yerlere yerleştirilir. Amaç bir saniye içinde beyinden yayınlanan bir dalganın kaç defa tekrar ettiğini ölçmektir. Bu ölçümü radyonuzda istasyon değiştirdiğiniz andaki frekans belirleme ile kıyaslayabilirsiniz. Bu frekanslar yetersiz, fazla ya da bulunması zor olduğu zaman zihinsel performansımız sıkıntı çekebilir.
Beynin meydana getirdiği elektriksel aktivitenin gücüne amplitud denir. Beyin dalgası aktivitesinin volumü ya da şiddeti mikrovoltla ölçülür. EEG frekans bantlarıyla tanımlanır.
DELTA (0-4 Hz), THETA (4-8 Hz), ALPHA (8-12 Hz), BETA (13-30 Hz), GAMMA 30Hz-? Hz
Örneğin: Beynimiz etkin zeka için 13 Hz dalga yüksekliğinde yüksek alpha ve düşük beta seviyelerini kullanır. Sıklıkla, öğrenme güçlüğü ve dikkat problemleri gösteren bireylerde beynin belli bölgelerinde, birbirini izleyen işleri ve matematik hesaplarını yapmaktaki beceriyi sağlayan 13 Hz dalga boyutundan daha düşük frekanslar gözlenir.
Alfa Dalgaları (8-12 Hz)
Alfa dalgaları 7.5 ve 13 Hz arasındadır. Alpha dalgalarının can alıcı noktası 10 Hz civarındadır. Rahatlayınca ve heyecan yatıştığında devreye girer. Alfa dalgalarının beta dalgalarına kıyasla genliği daha yüksek, frekansı daha düşüktür.. Beta dalgaları saniyede 15 ila 40 Hz yaparken, alfa dalgaları saniyede 9 ila 14 Hz arasında devir yapar. Elinizdeki iş bitince, bir toplantıdan dışarıya çıkıp hava aldığınızda alfa dalgaları yine faaliyete geçer.
Sağlıklı alpha üretimi, zihinsel beceriyi arttırır, zihinsel ahenge yardımcı olur, rahatlama duygusunu arttırır. Bu durumda elinizdeki herhangi bir işi başarmak için hızlı ve etkili hareket edebilirsiniz. Alpha hakim olduğu zaman kişiler kendilerini rahat ve sakin hissederler. Alpha bilinç ile bilinçaltı arasında köprü gibidir. Gevşemiş, rahatlamış normal insanlarda görülen başlıca ritimdir. Hayatımızın büyük bir kısmında, özellikle 13 yaştan sonra daha aktiftir.
Alfa ritimlerinin, beynin beyaz maddesinden çıktığı söylenir. Beyaz madde, beyinde bütün parçalarını birbirine bağlayan bir kısım olarak görülür.
Alfa kişi uyanık olduğu zaman ortaya çıkar. Occipital bölgede (kafanın arka tarafı) ve frontal kortekste yoğunluktadır. Alpha dışadönüklük (içe dönüklerde daha az), orjinalite ( orjinalitesi yüksek kişilerde dinlerken ve bir problemin sonucuna ulaşırken alpha gözlemlenir) ve zihinsel aktivite sağlar.
Eğer alpha dalganız normal limitlerinde ise iyi bir ruh halinde olursunuz, dünyaya daha doğru bakarsınız ve sakin hissedersiniz. Alpha, sınıfta veya işte öğretilen bilgiyi öğrenme ve kullanma anlamında beynin en önemli frekanslarından biridir. Gözlerinizi kapatarak veya derin nefes alarak alpha seviyesini arttırabilirsiniz; Hızlı nefesler alıp vererek düşürebilirsiniz.
Araba benzetmemizdeki yeri Alpha dalga seviyesi vitesin boşta olması anlamına gelmektedir. Alpha, bir işten başka bir işe kolayca geçmemizi sağlar.
Beyinde dağılımı genellikle bütün lobu içerir, göz kapalıyken occipital lobda bulunur.
Subjektif duygu durumları: Relax (rahat), sıkıntılı değil, uykulu değil, sakin, bilinçli
İlişkili iş ve davranışlar: Meditatif ve eylemsizdir.
Fizyolojik ilişki: Dengelenmiş ve iyileşmiştir.
Eğitim sonucu: Rahatlama sağlatır.
Düşük alpha : 8-10 : iç farkındalık, zihin/beden etkileşimi, denge
Yüksek alpha : 10-12 : merkezleme, iyileşme, zihin/beden bağlantısı
Şimdide 12Hz aralığında Alpha dalgaları yayan bir Mp3'le bu dalgaları deneyelim. Uyku öncesi, kendinize telkin vermeden önce, bilinçaltınızı etkilemenizi gerektirecek bir durumda, sakinleşmenizi gerektirecek bir durumda, Telekinezi çalışmalarında önce veya sonra, heyecanınızı yenmeniz gereken bir durumda, bir sınava çalışmadan önce, dersten hemen önce dinleyerek deneyebilirsiniz.
Sterio Mp3 ve kulaklık işinizi görecektir. Ses seviyesini kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Not Dikkatinizi toplamanız gereken durumlarda, araç kullanırken, yüksek konsantrasyon ve açık bilinç gerektirecek işlerde ve durumlarda dinlemeyiniz | ||
Dosya Boyutu: 18.777 kb
Ses Kayıt Kbps: 256
Süre: 10:16 Dk.
Dosya Rar Şifresi: www.telekinezi.com.tr
MediaFire Linki:
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/?o9trmks9by8pit1
Not Konunun Hazırlanmasında Çeşitli kaynaklardan ve İnternetten Yararlanılmıştır | ||
Epilepsi Hastaları veya Psikolojik Rahatsızlığı olanlar içerisinde Sun'i frekans barındıran sözlü yada sözsüz Müzikleri dinlemeden önce Doktorunun önerisini almalıdır. Mümkünse kendileri için özel hazırlanmış mp3'leri dinlemelidirler. Telkin MP3'leri tedavi amaçlı değil sadece destek amaçlı kullanılmalıdır.
Konuyla ilgili ayrıntılar, güncellenmiş bilgiler ve örnek ses dosyaları için https://www.parapsikoloji.net/alfa-dalg ... -alanlari/ linkine bakabilirsiniz.