TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
uman

Re: TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET

Okunmamış mesaj gönderen uman »

beyler öncelikle slm burada yeniyim ama telekinize daha önceden denemye basladm artık disiplinli olarak denicem bn genellikle iğne kagıt teknigini deniyorm ama bunuda denerim szden öneriler bekliyorm tesekurler
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

tabii..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
uman

ya ben su kagıt iğne teknigini denedm ilkte fln olmadım nefes fln aldm rahatladm sonra gene dnedm oldu ama hep aynı yonde kalmıyo bi saga bi sola bazen duryo acaba havadan mı yoksa yptm mı ?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

enerjini henüz kontrol etmeyi bilmiyorsun bu yüzden öyle oluyor.. çalışarak ilerde üstesinden rahatlıkla gelebilirsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
uman

ok saoll
Kullanıcı avatarı
uman

peki abi psi ball içn ne kdr süre lazm ?
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

oleyyyy psi- ball da artık hissediyorum ellerimde karıncaalanma baya fazlalaştı ve ellerimi kapatınca birşey geriye doğru ittiğini hissediyorum üstelik hhiçbirşey imaje etmeden bunu başardım sadece odaklanarak ( ben 4-5 gündür deniyorum) şimdi bunu yoğunlaştırayım sonra fırlatmaya devm etcem

not: bende daha enerjimi kontrol edemiom psi wel i istediim yömen bile çeviremiom nası olck o :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
uman

krdş bnde ceviremiuorm ama psi ballı yptm ama atamıyorum ellerimde bi itme hissi oluyo sonra atmak içn hzrlanınca o his kayboluyo atamıoyrm :S :s help pls ilk gunumde bide enerji almak konusunda anlamdm bide ondan yrdm
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

bende yeniyim bana sorma :D ben şahsen insanlardan enerji alarak bunu yaptım bu gün belediye otobüüsnde iiki millet bana bakmıodu manya kderlerdi :D sonrada eve geline psi vell de denedim biraz titreşiyo ama dvmı yok :D neyse

ben bu yöntemi portakal pipetle denedim bu gün olurmu :D bide elmayla denedim:D elmayla çevridim portakalla olmadbi de elimde fazla enerji vrdı sanırım elimi yaklaştırdım o uzaklaştı :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
uman

:D:D