TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET
- uman
Re: TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET
beyler öncelikle slm burada yeniyim ama telekinize daha önceden denemye basladm artık disiplinli olarak denicem bn genellikle iğne kagıt teknigini deniyorm ama bunuda denerim szden öneriler bekliyorm tesekurler
- ddemmahum
- uman
ya ben su kagıt iğne teknigini denedm ilkte fln olmadım nefes fln aldm rahatladm sonra gene dnedm oldu ama hep aynı yonde kalmıyo bi saga bi sola bazen duryo acaba havadan mı yoksa yptm mı ?
- ddemmahum
enerjini henüz kontrol etmeyi bilmiyorsun bu yüzden öyle oluyor.. çalışarak ilerde üstesinden rahatlıkla gelebilirsin..
::Welcome to home Bruce::
- uman
- uman
peki abi psi ball içn ne kdr süre lazm ?
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
oleyyyy psi- ball da artık hissediyorum ellerimde karıncaalanma baya fazlalaştı ve ellerimi kapatınca birşey geriye doğru ittiğini hissediyorum üstelik hhiçbirşey imaje etmeden bunu başardım sadece odaklanarak ( ben 4-5 gündür deniyorum) şimdi bunu yoğunlaştırayım sonra fırlatmaya devm etcem
not: bende daha enerjimi kontrol edemiom psi wel i istediim yömen bile çeviremiom nası olck o :D
not: bende daha enerjimi kontrol edemiom psi wel i istediim yömen bile çeviremiom nası olck o :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- uman
krdş bnde ceviremiuorm ama psi ballı yptm ama atamıyorum ellerimde bi itme hissi oluyo sonra atmak içn hzrlanınca o his kayboluyo atamıoyrm :S :s help pls ilk gunumde bide enerji almak konusunda anlamdm bide ondan yrdm
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
bende yeniyim bana sorma :D ben şahsen insanlardan enerji alarak bunu yaptım bu gün belediye otobüüsnde iiki millet bana bakmıodu manya kderlerdi :D sonrada eve geline psi vell de denedim biraz titreşiyo ama dvmı yok :D neyse
ben bu yöntemi portakal pipetle denedim bu gün olurmu :D bide elmayla denedim:D elmayla çevridim portakalla olmadbi de elimde fazla enerji vrdı sanırım elimi yaklaştırdım o uzaklaştı :D
ben bu yöntemi portakal pipetle denedim bu gün olurmu :D bide elmayla denedim:D elmayla çevridim portakalla olmadbi de elimde fazla enerji vrdı sanırım elimi yaklaştırdım o uzaklaştı :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
-