TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
uman

Re: TELEKİNEZİ ALIŞTIRMALARI-AMPUL VE PİPET

Okunmamış mesaj gönderen uman »

ya bide bşy sorcam su enerji alma olayını anlaymdm yapıyorm ama enerji alıyormuym bliyorm :D dunyadan almaya clsym
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

enerji için şimdilik kendini kullan enerji yönlendirmek zordur bende yeni sayılırım tam yönlendiremiyorum
Brklp92

Okunmamış mesaj gönderen Brklp92 »

Herkese Slm yeniyim forumda ve telekinezi konusunda :) ya inanmayacaksınız ama ilk gün pipeti çevirdim ama 5 10 dk cevirdim sonra ceviremedim gittim yarım saat oturdum geldim gene cevirdim.
Ya bu pipet cevirmede el hareketlerinin önemi varmı bide bakarak ceviremiyorum ceviren arkadasımız varsa yardım edebilirmi ne yapmam gerekiyo bide psi ball hissedebiliyorum elimi ittiğini ama daha nasıl atıldığını bilmiyorum cvp yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler arklar bu konunun üzerinde baya duracağım ve sitenin .yardımlarınızı bekliyorum
Brklp92

ya bide arkadaşlar psi wheel denedim denedim olmadı bi ara hiç durmadan cevirdim ama bi kere oldu vede istediğim yönde değildi sürekli döndü(nefesimi tuttum nefesimden döndüğüne inanmıyorum) neden olabilir ne yapmam gerekir ltfn yardım edin?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor.. düzenli olarak çalış.. psi wheel'in karşısına geçtiğin zaman dönmesini isteme sadece enerjini aktardığını düşün.. kendini hiç kasma..
::Welcome to home Bruce::
Brklp92

Cevabın için çok saol ilgilendiğin içinde ya ben bu gücümü ortaya çıkarmak için ne gibi çalışmalar yapabilirim forumda yeniyim yönlendirebilirmisn?inanıyorum yapacağım şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

şu anda psi wheel ve pipet çalışması yapabilirsin.. kapak çalışması yaparak konsantrasyonunu artırabilirsin..
Brklp92

arkadaşım çok saol yardımın için ya bu forumun üst kademe forumuna nasıl girebilirim ? orada daha ayrıntılı bilgimi var valla çok merak ediyorum ne gerekirse yaparım ?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

nasıl yani forumun üst kademe forumu?
Brklp92

forum ana sayfasında varya üst kademe diye bi yer orası ayrı forum değilmi?