Elektrokinezi Yardım

Moderatör: Sai

TelekinetikFit

Elektrokinezi Yardım

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

Elektrokinezide ki ileri seviyeyi yaşayan veya bilen arkadaşlar bi söylerse ileri seviyede napıyoz iyi olur. Bu arada elektrik yüklü top tarzı bişey yapıp fırlatma yok mu bu ileri tekniklerde? Ben çalışırken elimi kasmadan parmakları baş parmakla bilek arasındaki yere değdirip yavaşça açıyorum. Açtıkca arttığını hiiseditmeye çalışıyorum elimdeki elektriğin. Ama bi süre arttıktan sonra bileğimin merkezinde gerçekten derin bir ağrı hissediyorum ve bırakıyorum çalışmayı. Bu neden oluyo acaba yanlış mı çalışıyorum ya da doğal bişey mi? Bu arada bayadır uğraşıyorum elektrokineziyle ve her elle ayrı ayrı çalıştığımda daha rahat ediyorum. Bu arada elektrokinezide elektriği hava yoluyla iletme yoktur diyenler hayal edebiliyorsan yapabilirsin sözünün şuuruna varsınlar ve ön yargılı olmasınlar.
Sevgi ve saygılar.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: Elektrokinezi Yardım

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

elektrik havada iletilebilir en azından havadaki nem ile
TelekinetikFit

Hiç ileri seviye elektrokinesis yok mu?????*
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

elektrik atma yok elektrokinezide ampülü söndürmeye çalış o vardı ileri seviyede
TelekinetikFit

Saol. Da hani bi psiball muhabbeti vardı. Bir miktar kuvvet sahibi top yapıp atma onu elektriklemdirip yapsak nasıl olur.

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Aynı psiball yaptığındaki gibi olur elektiro psiball hiç yapmadım ama etkisi az çok değişecektir. Örneğin bir televizyona atınca o elektro psiball u ekranda bi değişiklik olacaktır yani manyetik etki kazanacaktır.
TelekinetikFit

İşte bunu ve nasıl yapılabileceğini duymak istiyorum.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Benim bu konuda tecrübem yok mecbur araştıracaksın.
samet236

Okunmamış mesaj gönderen samet236 »

bence elektrik havada iletilemez hava yalıtkandır yoksa prizin yanından gecerken carpılırdık :)
TelekinetikFit

Havadaki nem vb. ayarlanarak pil ampule dokunmadan ampul yanabilir bu bilinen bir olay . Ha inanmazsan yapamazsın zaten. Testa adlı bilim adamı nasıl olduğu tam olarak bilinmeyen bir yolla kilometrelerce ötedeki bir ampulü dokundurma işlemi olmadan yakmayı başarmıştı. Olmaz diye birşey yoktur-Hayal edebiliyorsan yapabilirsin-Başaranlar önce inandılar sonra yaptılar başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denedilervb.vb.vb.