Bazı Telekinezi Teknikleri

Moderatör: Sai

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Bu yazımda bazı telekinezi tekniklerini yazacağım genelde başlangıç teknikleri olacak. Yeni başlayanlar veya henüz acemi aşamasında olanlar bu teknikleri yapabileceklerdir.

-En çok kullanılan teknik ‘‘Psiwhell’’
Bu oldukça yaygın olan bir yöntemdir ve daha yeni başlayanların veya acemi aşamasında olanların biraz odaklanmayla yapabileceği bir yöntemdir. Bu tekniği uygulamak için kurmamız gereken düzenek şöyledir:
-Bir kare alüminyum folyo, kenarları 5 cm kadar olsa yeterlidir.
-Bir iğne
-Bir silgi

Düzeneği kurduğunuz zaman şöyle gözükmeli
http://getir.net/wsv
http://getir.net/wsu
Tabi isterseniz bu çeşitleri arttırabilirsiniz.
http://getir.net/wst

Şimdi nasıl yapacağımıza gelelim:
- Düzenek kurulduktan sonra çalışmaya başlamadan önce yapmaya çalıştığınız ortamın uygun olduğuna emin olmalısınız. Odada hava yapacak hiçbir şey olmamalı ve kapıyı kapalı tutmalısınız. Odada bir soba veya benzeri bir şey olmasa daha rahat olur çünkü çok hassas olan psiwhell sıcak hava akımından etkilenebilir. Ortam hazırsa başlayabiliriz.
- Psiwhellin başına oturmadan önce sakinleşmelisiniz, aklınızda psiwhelli çevirmek dışında hiçbir şey olmamalı psiwhellin başına geçmeden önce gözlerinizi kapayıp kendinize telkin vermeniz sizin yararınıza olacaktır mesela 5 dakika kadar oturun gözünüzü kapayın ve ‘’birazdan psiwhelli çevireceğim, ben güçlüyüm ve bunu yapabilirim, bu her insanın yapabileceği bir şey ve bunun kanıtları var, bunu yapabilirim…’’ gibi telkinlerde bulunun. Ardından ellerinizi psiwhellin yanlarına bir küreyi kavrar gibi koyun ve içinizden(yani gövdenizden, kafanızdan…) bir enerjinin(rengini ve şeklini siz hayal edeceksiniz) yavaş yavaş omuzlarınıza, oradan kollarınıza, oradan ellerinize ve ellerinizden de iki elinizin arasında bulunan psiwhelle geçtiğini düşünün. Bunda dikkat edilmesi gereken şey bunu yaparken iyi konsantre olmak ve enerjinizin aktığı her yeri düşünmek içinizdeki enerjiyi birden ellerinizde hissetmeye çalışırsanız biraz daha zor olur. Bunları yaptıktan sonra bir süre enerjinizi psiwhelle göndermeye odaklanın ve tabi ki enerjinizi hissetmeye çalışın. Sonra kendinizi önceden odakladığınız gibi yapmak istediğiniz şeyi enerjinizle yapmaya çalışın yani psiwhellin dönmesini ‘’isteyin’’. Yeni başlayan birisi 2-3 gün içinde günde 30-40 dakika deneyerek başarabilirler.

Not1: Yapmadan önce tüm dış etkenlerden arınmalısınız. Mesela; kaç dakika oldu niye olmadı, şu ses neydi, acaba oldu mu, doğru mu yapıyorum, hiçbir şey düşünmemeliyim… gibi.

Not2: İlk başarılarınızı almaya başladığınız zaman neredeyse beyniniz şüphe küpüne dönecek. Eğer çalışmaya devam ederseniz artık sadece birkaç milim sağa sola dönen kâğıdınız yavaş yavaş yarım tur atmaya başlayacak ve birkaç hafta daha çalışırsanız fırıldak gibi döndürebilirsiniz. Psiwhellde gelebilinecek en son nokta istediğin zaman durdurabilmek ve sağa ya da sola isteğine göre çevirebilmektir.

Not3: Mutlaka alüminyum folyo olmak zorunda değil isterseniz daha hafif olsun diye bir şeker kâğıdı ya da o tarz hafif bir kağıt veya kolay bulunsun diye normal defter kağıdı da olabilir.

Not4:Psiwhell bir çalışma yöntemi değildir fakat başlarda ilerlemek için iyi bir yöntemdir. Fakat daha ileri zamanlarda artık psiwhell size bir şey katmayacaktır ve zamanla sıkılmaya başlayacaksınızdır psiwhellden. Bu yüzden daha farklı çalışmalara geçmeniz daha iyi olacaktır.

- Sarkaç Yöntemi

Bu yöntemde çok hafif bir sarkaç yapıp onu hareket ettirmeye çalışacağız. Bu teknik acemi-orta seviyesindeki birisinin yapabileceği bir şeydir. Benim yaptığım sarkaça göre size nasıl yapılacağını anlatayım.

Malzemeler:
- 50-60 cm kadar ip
- Bant
- Kâğıt veya pamuk

İpi ikiye katlayacağız ve ucuna bantı hacimli şekilde yapıştıracağız. Ardından kenar uzunluğu 2-3 cm olan kâğıdımızın ortasını delip banttan geçireceğiz. Sonunda hafif bir sarkacımız oluşmuş olacak. Başlamadan önce belirtelim bu düzeneği kurduğunuz odada hava yapacak bir şey ya da soba gibi şeyler olmamalı çünkü bu hassas bir düzenek.

Şimdi nasıl yapacağımıza gelelim:
Sarkacınızı kurduktan sonra ondan birkaç metre uzağa oturun ve sakinleşin. Bir şey düşünmeyin ve sarkaça odaklanın. Kendinize inanın ve başaracağınızı kendinize telkin edin. Ardından sarkaçı hareket ettirmeye çalışın. İsterseniz el hareketleride yapabilirsiniz. İmgeleme yöntemi ise şöyle olmalı: kendinizi yukarıdan izlemelisiniz, karanlık bir yer, sadece o sarkaç ve siz varsınız. Ardından sizin içinizdeki enerjiniz yavaş yavaş çıkıyor (bu sırada enerjiyi[sıcaklık, karıncalanma v.s.] hissetmeye çalışın) ve ilerleyerek sarkaça ulaşıyor. Sarkaça ulaşınca onu sarıyor ve sarkaçın etrafı sizin enerjinizle çevrilmiş oluyor. Sonra enerjinizle onu bir sağa bir sola sallamaya çalışın, sağa sola sallandığını hayal edin ve sallanmasını isteyin, eğer odaklanmanız iyiyse hareket edecektir. Bu teknik için iyi bir odaklanma gerekir zira karanlık yer tekniğini gözünüz açık sarkaça odaklanmışken yapmanız gerekiyor. Tıpkı bazı zamanlar gözünüz açıkken hayallere dalıp bir sürü şeyi görsel olarak gördüğünüz zamanlardaki gibi…

-Pipet Yöntemi

Bu yöntemde ampulün üzerindeki pipeti beyin gücümüzle dönüştürmeye çalışacağız. Acemi seviyesindeki birisi bunu rahatlıkla yapabilir. Yapmamız için gerekli malzemeler:
- Bir ampul
- Bir pipet

Ampulün üzerine pipeti yerleştiriyoruz(evet dengede durması biraz uğraştırıyor) ve ampulün sallanmasını engelliyoruz.
Düzenek hazır olduysa yapılışına geçelim:
Aslında bunun yapılışı çok basit. Pipeti ellerimizle itmeye veya çekmeye çalışacağız nasıl yapacağımızı ise yaptıkça anlayacağız. Bir ay telekinezi çalışmış birisi bile bunu başarabilir. Statik elektrik yüzünden olduğunu düşünüyorsanız şüphenizi biraz frenleyin ve kendinizi geliştirin ve uzaktan çevirebilecek düzeye gelin, o zaman statik elektrik yüzünden olmadığını anlarsınız.

Dejavu Dergisinde yayınlanan yazımdır. Netenes

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bazı Telekinezi Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

SaoL Enes Yeni BaşLayanLara İyi oLur.
Minilogue
zalimmmmm61

Okunmamış mesaj gönderen zalimmmmm61 »

olduuuuuuuuuu...yaptımmmmmmm....arkadaslar gercekten oluyooo..sadece ii konsantre olmak lazımm ve sadece onu yapacagınız seyi düşünmek lazım..ben meselaaa uctum a.q:)))))))))
zalimmmmm61

Okunmamış mesaj gönderen zalimmmmm61 »

sizde ucabilirsiniz ama nasıl ineceniz bilmiyorum ben hala ucuyorum:)))))))
Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

zalimmmmm61 yazdı:sizde ucabilirsiniz ama nasıl ineceniz bilmiyorum ben hala ucuyorum:)))))))
sen psiwell yapnca sevnçten uçtn galiba (= akLa mukayyet oLmak Lazm arkdşLar (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.

Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Çok güzel de sarkaç yapımının açıklamasını anlamadım.İpi ikiye katlayıp ucuna bantı geçiriyoruz tamam...Ama kağıdımızın ortasını delip banttan nasıl geçireceğiz?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Kağıdın ortasını deliyorsun ve artık kalın olan bantlı ipin ucuna geçiriyorsun böylece kağıt ipin ucunda duruyor.
Kullanıcı avatarı
hasiqo
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen hasiqo »

Arkadaşlar yazım yanlışı olursa kusura bakmayın.Ben PSİ wheel yapıyorum daha başlayalı4 gün oldu ben dödürüyorum ama sonra gittikçe tur sayısı azalmaya başlıyor sonrada dönmüyo yarım saat bir saat dinlendikten sonra denediğimde yine güzel donuyo ve tekrar azalmaya başlıyo
[Color=red]Kazanmak istiyorsan, önce kaybetmekten zevk aIacaksın![/color]
Kullanıcı avatarı
telekinik
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen telekinik »

psi wheeli yapamadım daha ama calısıcam pipeti kendime cekerek iterek saga sola cevirip dusurebiliyorum yavas ama 5 gunde yaptım...
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!