Astrale Çıkamıyorum :(
-
Astrale Çıkamıyorum :(
Bu gece astrale çıkmaya kararlıydım açıkçası korkumda yok.
Tüm gece teknikleri uyguladım fakat astral yerine lucid rüya gördüm ve rüyamda astrale cıkabildim ancak :)
Şimdi sabah kalktığım gibi 2-3 kere yine denedim.
Sırt üstü yatıyorum gevşiyorum tüm kaslarımı kasıyorum sonra sallandığımı düşünüyorum yukardan ip gelip beni yükselteceğini düşünüyorum kalktığımı ve evde gezdiğimi odamı görebildiğimi düşünüyorum ama sadece bembeyaz bir ışık görüyorum ve kafam titreyip ağrıyor.Neyi yanlış yaptım ?
Tüm gece teknikleri uyguladım fakat astral yerine lucid rüya gördüm ve rüyamda astrale cıkabildim ancak :)
Şimdi sabah kalktığım gibi 2-3 kere yine denedim.
Sırt üstü yatıyorum gevşiyorum tüm kaslarımı kasıyorum sonra sallandığımı düşünüyorum yukardan ip gelip beni yükselteceğini düşünüyorum kalktığımı ve evde gezdiğimi odamı görebildiğimi düşünüyorum ama sadece bembeyaz bir ışık görüyorum ve kafam titreyip ağrıyor.Neyi yanlış yaptım ?
-
Re: Astrale Çıkamıyorum :(
az önce tekrar denedim kalbim sıkışacak gibi oldu deli gibi attı sonra süzüldüğümü fark ettim ellerim ayaklarım titredi morarmış galiba
ondan sonra yükseldiğimi hissettim 30 dakika boyunca ipin beni aldığını düşündüm 1-2 metre yukarıda olduğumu düşündüm ama gözümü açtığımda sadece halsizlik vardı olduğum yerdeydim.
ondan sonra yükseldiğimi hissettim 30 dakika boyunca ipin beni aldığını düşündüm 1-2 metre yukarıda olduğumu düşündüm ama gözümü açtığımda sadece halsizlik vardı olduğum yerdeydim.
- Alone_Wolf
ne kadar merakınız var astrala :))
benim dünyada istediğim son şey astrala çıkmak...
üstelik korku da olunca :)) gidip bi daha dönememek...
benim dünyada istediğim son şey astrala çıkmak...
üstelik korku da olunca :)) gidip bi daha dönememek...
-
cıkıpta dönmemek diye bir şey yok :) istediğin an dönersin
- Alone_Wolf
ruh kalp krizi gecirebiLio mu :D
ben dönemeden giderim die düşünüyom :))
ben dönemeden giderim die düşünüyom :))
-
ruh değil o astral beden çıkan.
aradaki bağ sonsuzdur ve kopmaz sadece ölüm anında kopar.
cin falan görürsen korkudan hemen astral bedenin vücuduna gider zaten.
aradaki bağ sonsuzdur ve kopmaz sadece ölüm anında kopar.
cin falan görürsen korkudan hemen astral bedenin vücuduna gider zaten.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
demekki tam anlamıyla istemion yada en önemlisi "acaba" diyorsun bunları bi düşün derim çıkamayacağına tereddüdün vardır
-
aynı dert bendede var (= 3 aydır belkıde daha fazla her gece 3 veya 4 kere astral denemes yapıyorum..yani senin çıkmamaş olman normal şmdilik (= ilk denemede çıkan çok az (=
zamanla teknikler yerine oturuo ve aşama kaydediosun..
ilk denememle son denemem arasnda yüzlerce fark var.. en son 3. gözüm acaıp derecede gerıldı yksldm herşey gerçekleşti ama çıkmadım ebnde korku yok ama heycan yapıorum çkma anında..tavsiyem 1 hafta boyunca kendine şu gün şu saatte astrale çkıcam hç bşy engelleyemez korkmuyorum ve heycanlanmıyorum diye telkin ver..ben şimdi onu deniyorum (=
zamanla teknikler yerine oturuo ve aşama kaydediosun..
ilk denememle son denemem arasnda yüzlerce fark var.. en son 3. gözüm acaıp derecede gerıldı yksldm herşey gerçekleşti ama çıkmadım ebnde korku yok ama heycan yapıorum çkma anında..tavsiyem 1 hafta boyunca kendine şu gün şu saatte astrale çkıcam hç bşy engelleyemez korkmuyorum ve heycanlanmıyorum diye telkin ver..ben şimdi onu deniyorum (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-
hadi bakalım ipi tutacağım bu sefer :D
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
tut ipi ama bırakma sonra tekrar başlarsın baştab ;)