Karabasan gerçekten var mı? Acil cevap
Moderatör: Sai
-
aynur_81
Re: acil cevap
daha açık yazar mısın fikirlerinizi almak isterim
- fenomen
- Yönetici

Emin ol o da benim dediyimi diyicek ayrice hocam bu sitede deyil.Ikimiz baska bir sitede modluk yapiyorduk.Site banlandi emekler gitdi o da kizdi ve hic kimseden bilgi almaya ihtiyaci kalmadigini bilib cekildi.Simdi her gun manyak gibi calisiyor ve nerdeyse her gun astralda.Eger istersen tanisdira bilirim.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
aynur_81
tamam tanışalım msn sini verirsen. Tabi onun rızasını sor önce ona göre
- fenomen
- Yönetici

Tamam ama hele ben onu bi goreyim 1 haftadir yok ortada.Ayrica konu kapansin burasi chata cevrildi 
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
aynur_81
peki o zaman başa dönersek bu astral bir durumsa ne yapmam lazım o an ki astral seyahat başlasın
dediğim gibi kasılıp kalıyorum normal olarak
çünkü bir nevi felç
nasıl bir telkin olmalı
dediğim gibi kasılıp kalıyorum normal olarak
çünkü bir nevi felç
nasıl bir telkin olmalı
-
muku_baba
Yok yok oyun felan değil. bana bir kaç kez oldu aynen yukarda anlatıldığı gibi cinlerin engellediği ruhun yerine girememesi. merak etmeyin bizim cinlerden korktuğumuz kadar artık onlarda bizden korkuyor. mesela ben uyucakken arkamdan geldi hissettim sırtıma dokundu anladım. bir bağırdım noluyo lan die gittim ışığı açtım onu bekledim. gelmedi bir daha.
Ayetel kursiye gelince sizr birşey diyim bazen işe yaramıyo bilir çünkü gözünü bir açarsın cin sana bakıyo başlarsın ayetel kürsi okumaya oda başlar sana okumaya çünkü müslüman cinler var bildiğiniz gibi. Eğer cinlerle görüşme fırsatınız olursa Size tavsiyem onlardan ilim almaya çalışın.
Astral Seyahate gelince ben 2 kere yaptım. Yanlız bunun için Salavat Şerif var. Bunu okuyodum. Bişi olmuyodu. Anlamamıştım. Ama bir gün gine denerken yatmadan önce dedimki nasıl olsa olmuyo dedim ki bu sefer sevap olsun die okuyorum. Size nerelere gittiğimi burda söyleyemem ama çok güzel bişi ve maalesef Salavatı da söyleyemem ama bazı Salavat kitaplarında bir kısmı var. Bu iş hep sırlarla olur Arkadaşlar. Salavatı okusanız bile izin olmassa Allah tan hiç bişi yapamassınız. Ya ruyada veyahut ruhaniler tarafından size bildirilmesi lazım. Allah sizi hayırlı sırlara erdirsin inşallah. Teşekkürler....
Ayetel kursiye gelince sizr birşey diyim bazen işe yaramıyo bilir çünkü gözünü bir açarsın cin sana bakıyo başlarsın ayetel kürsi okumaya oda başlar sana okumaya çünkü müslüman cinler var bildiğiniz gibi. Eğer cinlerle görüşme fırsatınız olursa Size tavsiyem onlardan ilim almaya çalışın.
Astral Seyahate gelince ben 2 kere yaptım. Yanlız bunun için Salavat Şerif var. Bunu okuyodum. Bişi olmuyodu. Anlamamıştım. Ama bir gün gine denerken yatmadan önce dedimki nasıl olsa olmuyo dedim ki bu sefer sevap olsun die okuyorum. Size nerelere gittiğimi burda söyleyemem ama çok güzel bişi ve maalesef Salavatı da söyleyemem ama bazı Salavat kitaplarında bir kısmı var. Bu iş hep sırlarla olur Arkadaşlar. Salavatı okusanız bile izin olmassa Allah tan hiç bişi yapamassınız. Ya ruyada veyahut ruhaniler tarafından size bildirilmesi lazım. Allah sizi hayırlı sırlara erdirsin inşallah. Teşekkürler....
-
aynur_81
Benim kafam iyice karıştı.
Çok farklı bilgiler var.
Bazılarında hiç bir zararı yok değişik varlıklar size gözükmez onlar düşüncelerinizdir diyor
Bazıları da çok kötü şeyler olur . Ruhsal bozukluklar olabilir diyor
Çok arada kaldım
Kime inanayım bilmiyorum
Yani cinler musallat olabilir öyle mi
Peki ama zaten geceleri de bedenimiz ayrılmıyor mu
O zaman koruyan Allah astral seyahatte de korumaz mı
Hakikaten ne düşüneceğimi bilemiyorum
Çok farklı bilgiler var.
Bazılarında hiç bir zararı yok değişik varlıklar size gözükmez onlar düşüncelerinizdir diyor
Bazıları da çok kötü şeyler olur . Ruhsal bozukluklar olabilir diyor
Çok arada kaldım
Kime inanayım bilmiyorum
Yani cinler musallat olabilir öyle mi
Peki ama zaten geceleri de bedenimiz ayrılmıyor mu
O zaman koruyan Allah astral seyahatte de korumaz mı
Hakikaten ne düşüneceğimi bilemiyorum
-
muku_baba
Bişi Söyliyim ozaman Allah izin vermese yaprak kımıldamaz değilmi? O zaman herşey Allahın bilgisi ve izni dahilindedir. Cinlerle bizim boyutumuz aynı değildir. Ama Allah izin verirse görüşmek mümkündür. Hatta kötü niyetliyse ve enerjisi sizden güçlü ise sizin bedeninizi ele geçirebilir ve siz bitkisel hayata girebilirsiniz. Bunun örnekleri vardır. Ama bunlar başımıza gelmiyorsa. Okuduğumuz dualar ve Allahın takdiri ilahisindendir. Ve cinlerle görüşmek için ilim sahibi olmak lazım. Buradaki ilim kitap ilmi değil. Çünkü ilimlerde sınıflandırılır. Benim söylediğim ise İlmi Ledun dur. Lütfen bunu araştırınız... Çünkü İlmi Ledun çalışılmakla kazanılmaz. Veya çok iyi müslaman olduğun için verilmez. Tamamen Allahın taktirindedir. Çok kötü adama da verebilir Allahu Teala. Bu normalde bu ilim sahipleri bunları Açıklamazlar kimselere. Yanlız Ehil insanlar bilir ve anlar. Yukarda yazdıklarımın hepsi yaşanmıştır ve doğrudur. Ama tabi muhakeme sizin. Teşekkürler.....
-
muku_baba
Ve siz eğer cinlerden korkarsanız Kuran dan Cin Suresini Okuyunuz bol bol. Ama biz kendimiz kendimizi korkutuyoruz. Yok 3 harfli yok şöle böle. Cin diyebilin ve korkmayın. Unutmayın onlarda bizim gibi hesaba çekilicekler. Allahın Adaleti En üstün olandır. Bir zerre hak bırakmaz kulları arasında. Bu yüzden Kötülük karşılıksız kalmaz. Korkmayınız. Teşekkürler...
-
cehalet
ilmi ledün çok çok az kişiye verilir.bu ilmin 1. seviyesindeki kişiler bir çöldeki kum tanesini bir bakmayla söyleyebilir deniyor.ancak ben cinlerin boyutuna geçmek için bu ilmin alınması gerektiğini düşünmüyorum.aslında geçilen bir boyut yok.değişen bir algı birimi var.onları görmek,dahası auraları görmek vs gibi şeyler için "riyazat" ı tavsiye ederim.ama arkadaşımın dediği gibi ALLAH istemezse yaprak bile kımıldamaz.istisnalar olabilir.birde elinizden geldiğince "ruhçuluk" ve "ruh çağırma" dan uzak durun.bu şekilde cinlerin iradenize hükmetmesi çok kolay olur.ancak ilmi ledün ile siz onlara hükmedebilirsiniz.bu ilmi ledün alanlardan birine örnek(tabiki bu ilim öncelikle hz. Hızır as dedir):bediüzzaman(said nursi) hazretleri.küçük yaşlarda kapısının önüne "her suale cevap verilir" yazması bunu kanıtlıyor...
Sınanıyorsunuz...
-