Karabasan gerçekten var mı? Acil cevap

Moderatör: Sai

muku_baba

Re: acil cevap

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

Yaaa lütfen arkadaşlar. Neden geri dönemeyesiniz ya. Siz hiç duydunuz mu bir insanı geri dönememiş felan aileside hastaneye yatırmışlar falan. Hiç böle bir durum bir kere bile duydunuz mu gördünüzmü. Yok öle bişi. AMa tabiki Siz Rahmani yoldan yapın destekli olsun. Zulmani yoldan yaparsanız garantisi yok :)))))) Teşekkürler....
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

zulmani yolla ya da rahmani yol nasıl ayırıyorsun, yada herkes nasıl ayıracak

bu çok tehlikeli birşey

siz salavat okuduğunuzu diyorsunuz

yinede bir keresinde nefessiz kalmışsınız

insanlar neye güvenip bunu yapacaklar

Bana bitkisel hayata bile girebilirsiniz demiştiniz

çok çelişkili konuşuyorsunuz
muku_baba

Walla bunun farkı bence bu işi zikirlen ve salavatlan yapmak. Ama zulmani yolla yaparsanız cinler ve şeytanlar işe karışabilir ve sizi kandırabilirler yani bazı şeyleri kendinizin yaptığınızı sanarsınız. Ama Rabbani yolla bismillah çekip bir felak nas okuyup ayetel kürsü okursanız size hiçbişi bulaşamaz Allahın izniylen ve işiize bakarsınız. Bitkisel Hayata girmek bence Zulmani yol için geçerlidir. Fakat Rabbani yollada olsa buna da takdiri ilahi denir. Çünkü Ecel geldimi nasıl olacağının önemi yok kaçamassın. ve hocam bu nefessiz kalma deneyimimden sonra korktuğumu belirttiğim hocam bana korkarsan bir daha yapamassın dedi. Teşekkürler...
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

evet ama o zikr ve salavat ta ehil birinden alınmalı

o kadar basit değil

bilmeyen bence yaklaşmasın
muku_baba

bencede...
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

bana oldu ama gerçek gibiydi hani filmlerde olurya rüya üstüne rüya gibi hah işte öyleydi kıpırdıyamıodum konusamıodum... ama cığlık atarak uyanabildim..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

aynur_81 yazdı:Ahmet Maranki hocam astral seyahat konusunda böyle şeyleri talep etmeyin girer çıkamazsınız dedi.
Neye dayanarak böyle bir şey söyledi bilmiyorum belki karabasan diye tabir edilen Ferdi'nin de dediği gibi cinlerin engellemesi ile ilgili bölüme değinerek söylemiş olabilir, ki o da ancak uyku sırasında ani uyanma veya bilinçsiz seyahatte olabilir. Bunun dışında bir kişinin beden dışı seyahat yapıp geri dönememesi ancak ölümle mümkün olur. Geri dönmeyi istemek yeterli.
Aramak, güzel bir çabadır.