RüyaLarımdaki İnanıLmaz Artış.
Moderatör: Sai
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
RüyaLarımdaki İnanıLmaz Artış.
S.a AbiLerm arkadaşLarım.RüyaLarımda İnanıLmz Bir Artış Var ve Hepsini HatırLıyorum Hissediyorum.Çok Net Görüyorum.Rüyada Bir İnsanı TamamıyLa İnceLeyebiLiyorum.Rüyada oLduğumu anLıyorum Ama KontroL eLimde oLmuyor.İstemsiz Davranıyorum.Denize Giriyorum Denizin SoğukLuğunu Uçarken O Rüzgarın Yüzüme Vurduğunu Hepsini Çok İyi HatırLıyorm Ve Hissediyorum.Uyumak İçin Can Atar oLdum.Sorum Şu Nedn Bu Kdr Artış oLdu Ve Çok İyi HtrLıyorum Hissediyorum.?
Minilogue
-
Re: RüyaLarımdaki İnanıLmaz Artış.
Neden artış olduğunu tam bilmiyorum. Küçükken ben de çok rüya görürdüm. Lusid rüyada oluyordu sanırım. Sonra kesildi. bir yatıyordum, uyanana kadar hiç rüya yok tabir yerindeyse ölü gibi uyuyordum. Bu işlerle uğraşmaya başladığımdan beri benim rüyalarımda daseninki kadar olmasada artış var. Allah(c.c) ıma şükürler olsun. Ama lusid rüyada olur inşAllah. Nedenini tam bilmesemde bende de oluğu için paylaşayım dedim:)
- byfreestylerap
- İletişim:
bence rüya görme psikolojik durumlada ilgili
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yaa Birçok Kişi Evrendeki Enerji Artışının Yaşandığını Ve Bununda Bana Yansıdığını SöyLüyor.
Minilogue
-
4 gündür aynı şey bendede var neden oldu nasıl oldu blmıyorum..çok iyi hatrlıyorum rüyada oldğmu farkedıyorum aam uyanmıyorum..şu 4 günde gördğm rüyalar ömrmce gördklerımden daha canlı ve gerçek..eğer snde çalşmalar yapıosan ben o yüzden oldğnu dşünüorum
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-