evet devam eder. Bölge sorumlusunun dediği gibi baştan odaklanmak önemli sonra başka yere baksanda kağıt dönmeye devam eder ! .hekomec yazdı:kardeş "çapalamak" diye bir şey okumuştum ilgimi çekti psiwheel e uyguladm mesela kağıdı sağa çevirmek içn ellerim farklı duruor sol için farklı bu şekilde 8-10 kere yapınca odaklanma süresi saniyelere düşüor mesela bn çevirirken nefesin kağıdı etkilememesi için başka yerlere üflüorm doğal olarak göz teması kesilior ama kağıt dönmeye dewam ediorWater-Bender yazdı:yok yhaf benden daha daha yakışıklısın![]()
![]()
ayrıca gzl olmuş.banada biraz gerçek gibi gelmedi ama.çünkü arada bir gözlerini ayırıp kağıda bakmamışsın.bu senin konsantrasyonunu bozmadı mı??![]()
psi wheel ( kağıt döndürme) tekniği by mustafa
- xxmustixx
Re: psi wheel ( kağıt döndürme) tekniği by mustafa
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Aslında bu benim söylediğim bişey değil kitapta açıklamalı ve örnekli anlatılıyor düşüncenin serbes bırakılmasını telekinezi bölümünde.
Ergün candan => Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri kitabı okuyunuz kaynak-kitap bölümünde paylaştım.
link:
https://telekinezi.com.tr/kaynak-kitap/ruhs ... -t160.html
Ergün candan => Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri kitabı okuyunuz kaynak-kitap bölümünde paylaştım.
link:
https://telekinezi.com.tr/kaynak-kitap/ruhs ... -t160.html
Geri döndüm
-
Alkay
Beyler ilk denememde yaptım, ayrıca bunun beyinsel bir gücle oldunu hiç ama hiç sanmıyorum, asla kasmayın kendinizi konsantreyede hiç ama hiç gerek yok, avucunuzun içi sıcak ya, heh o sıcaklık eliniz sabitte olsa kağıdın dönmesine sebeb oluyo, yani öyle 10 numaralık bakışlar atmayın kağıda boştan yere
benim 6 yaşındaki kardeşim bile yaptı...
-
Muttalip
- Yeni Kullanıcı

- Yaşadığınız İl: 57 Sinop
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Alkay Peki 1-2 Adım Ötedende Yapabilen Var Buna Ne Diceksin Eli Yanıyor Olmalı Ki 1-2 Metre Öteden Etkilemesi İçin _?
-