Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)

Moderatör: Sai

optimist_21

Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

güzel paylaşım teşekkürler.
ama bazı şahsiyetler biyokinezinin bir hayal ürünü olduğunu iddia ediyorlar,bu yazıda ise telkinle göz rengi saç rengi değiştirilebilir diyor,açıkçası tereddütte kaldım,biyokinezi var mı yok mu?

Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Re: Hipnoz, Telkin ve İnancın Gücü

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Biyokinezi var.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

optimist_21 yazdı:güzel paylaşım teşekkürler.
ama bazı şahsiyetler biyokinezinin bir hayal ürünü olduğunu iddia ediyorlar,bu yazıda ise telkinle göz rengi saç rengi değiştirilebilir diyor,açıkçası tereddütte kaldım,biyokinezi var mı yok mu?
psi ball bile yok diyenler var sen nediyorsun?
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

SIRUZ yazdı:
optimist_21 yazdı:güzel paylaşım teşekkürler.
psi ball bile yok diyenler var sen nediyorsun?
evet diyorum, psi ball yok.. tabi bilgimi paylaştım isteyen inanır. zamanınızı harcayın umarım biyokineziyi de yaparsınız psi ball ı da (!) gerçi yaptığını söyleyenler var ama neyse... =)
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

işte bak bir psi ball protestocusuda çıktı.psi-ball telekinezinin en basit ama telekinezinin ilk temel taşıdır bir karanlık günde bir ışık gibi parlar yüzünde çünkü ilk denediğimiz odur ve ben beyin gücüne ilk orda inandım başaranlar var başaramayanlar var ama hepsinin tek bir ortak yanı var hepsindede buna inanç merak ve heyecan duygularının karışımı ile oluşmuş bir duygu işte bu duyguyu duyan artık telekinezide merdivenleri aşmayı başarıcak bir insandır inanıyorumki telekineziyi yapan bir insan yalan söylemez bu konuda çünkü yapamadığı şeyleri yaptığını söylemek sadece kendini kandıran amaçsız bir çabadan ibarettir ama bazıları yaptıktan sonra uzun bir süre çalışmadıkları için yeteneğini unutuyor o ayrı bir konu ama size sesleniyorum psi-ball,biyokinezi,telekinezi,gyrokinezi,levitasyon,aerokinezi veya benzerleri hepsi gerçektir gerçek olamasaydı bir insan kendini ve diğerlerinin kandırıp neyi elde etmiş neyi kazanmış olurduki işte bunları inkar eden ya yapamıyordur yada içindeki inanç bir sesin enerjisinin yok olup gitmesi gibi sonsuza dek bu güçlerden mahrum kalabilir(fazla edebi oldu galiba :D)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

**profesyonel** yazdı:işte bak bir psi ball protestocusuda çıktı.psi-ball telekinezinin en basit ama telekinezinin ilk temel taşıdır bir karanlık günde bir ışık gibi parlar yüzünde çünkü ilk denediğimiz odur ve ben beyin gücüne ilk orda inandım başaranlar var başaramayanlar var ama hepsinin tek bir ortak yanı var hepsindede buna inanç merak ve heyecan duygularının karışımı ile oluşmuş bir duygu işte bu duyguyu duyan artık telekinezide merdivenleri aşmayı başarıcak bir insandır inanıyorumki telekineziyi yapan bir insan yalan söylemez bu konuda çünkü yapamadığı şeyleri yaptığını söylemek sadece kendini kandıran amaçsız bir çabadan ibarettir ama bazıları yaptıktan sonra uzun bir süre çalışmadıkları için yeteneğini unutuyor o ayrı bir konu ama size sesleniyorum psi-ball,biyokinezi,telekinezi,gyrokinezi,levitasyon,aerokinezi veya benzerleri hepsi gerçektir gerçek olamasaydı bir insan kendini ve diğerlerinin kandırıp neyi elde etmiş neyi kazanmış olurduki işte bunları inkar eden ya yapamıyordur yada içindeki inanç bir sesin enerjisinin yok olup gitmesi gibi sonsuza dek bu güçlerden mahrum kalabilir(fazla edebi oldu galiba :D)
hepsi gerçektir diyosun hepsini yaptın mı?? ayrıca neden insanlar her duyduğuna inanır anlamıyorum. bunların çoğu uydurulmuş saçmalıktan başka bişe değil. (hepsi için demiyorum birçoğu için) ve tekrar söylüyorum ben bilgi verdim kim inanır kim inanmaz ona kalmış. sadece boşa zaman harcanmasın diye söyledim. =)
Kullanıcı avatarı
konturat13

Okunmamış mesaj gönderen konturat13 »

***İMPOSSİBLE İS NOTHİNG***
....sadece iste!
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

konturat13 yazdı:***İMPOSSİBLE İS NOTHİNG***
....sadece iste!
ben burda yapamıyorum o yüzden inanmıyorum diye bişe söylemedim .. istesem elimde psi ball denen şeyi herkes nasıl hissediyosa o hissi kendime verebilirim. yapıyorum da ama bu psi ball değil kendimizi kandırmamız. neden kimse bunu fırlatamıyor?? herkes fırlatamamaktan şikayetçi. fırlatıp bişeylere etki ettiğini sananlar da telekinezi ile yapıyor çünkü beynini kandırmayı başarmış durumdadır. =)
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

telekinezinin amacı zaten beyni kandırmaktır beyni kandırma sayesinde beyin gücünü bilmeden oraya odaklamış oluruz hatta bu bilinçsiz olaylardada olan bir tür olaydır. psi-ball hissi ve diğer organları kontrol etmeyi amaçlayan bir beyin gücü egzersizi olarakta kabul edilir.beyin gücü sadece bir maddeyi hareket ettirmeyi amaçlayan anlamsız bir çaba değildir beyin gücü hayatın ta kendisidir fakat onun bize ve kaderin bize oynadığı bir oyun değildir!!!sen beynini şartlandırma yüzünden artık beynin tıkanmı şdurumda ve orayı kapatan şüphe ve inkar edici düşünceler beyin gücünü ciddi olarak zedelemiş durumdadır kendini kandırıp hayata küsçeğin yerine beynine o gücü yeniden kazanmasını söyleyip onu yeniden kazanmaya çalış unutma imkansız diye bir şey yoktur!!!
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici

:D neyden bahsediyorsun sen? sanki ciddi bi sorunun içinde boğuluyorum .. imkansız olan biçok şey var. şu anda elini uzatıp bulutlara dokunabilir misin?? ayakların yere değecek ve elin de pizza kulesinin tepesine dokunacak bunu yapabilr misin? imkansızdır değil mi?
zaten söylemek istediğimi başında söyledim .. ama kimse anlamak istemiyor. her söylenene inanan insanlar inandıklarının yalan olmasından çok korkuyolar kandırılmış olmanın hayal kırıklığı ile doğruyu yalanlamaya çalışyolar. =)
yalnız ben sadece bazı uydurulmuş şeylerin yalan olduğunu söylüyorum o kadar abartıya gerek yok.