Telekinezinin zararları

Alkay

Re: Telekinezinin zararları

Okunmamış mesaj gönderen Alkay »

sevgili arkadaşlar ben şöyle bakıyorum bu konuya

1- cepteki telefonun bataryası muhtemelen bozuksa göstergeye yansır bi dolar bi boşalır, şayet gerçek olsaydı bu dediğin, şarjlı olan herşeye müdahale edebilirsin ki bu mümkün deil...

2- Kalp gözü açık olan kişi alimler ülemalardır, asla öyle çalışmakla olamaz...

3-bunu savunanlar bir tane ispatla video koysalar belki tamam dicemde, buda ancak tedaşın voltajı bir an yüksek vermesiyle ancak olur.

4- olabilir.

5- Buda ancak bir reel darbe ile olabilir, hele hele yemek yerken kaşığın yamulmasından şikayet etmişsin, :) bunuda ispatla derim ben sana :)

NOT : Telekinesize inanırım , ama beyin bu yukarıdakiler gibi eften püften şeylere hükmedemez, bu fizik kurallarına aykırıdır, ancak büyücülükte vardır, oda yasaklı bir meziyettir.
Roller

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

kaşığı yanultun mu sofrada ?
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
m0rFheuS

Okunmamış mesaj gönderen m0rFheuS »

fenoman kardesim ergeneren@hotmail.com msn eklermisin cünkü senin bana cok yardımcı olacaqını dusunyorum Ltfn beni ekleyin bu konuyla ilgili olanlar
:| :| :roll:
misafir3

Okunmamış mesaj gönderen misafir3 »

Sen fizik denen şeyi benden iyimi bildiğini idda ediyorsun kuantum fizini açta bi oku baalım, aslanım fizik E=mc² den veya F=ma her derde deva olayı değildir kendini biraz geliştir sanra gel karşıma . İnsan içinde elektron bulunan her cisme hükmedebilir sen istesende istemesende...
keko5000

Okunmamış mesaj gönderen keko5000 »

Kardeşler bnmde bunlara ilgim çok bana yardım edebilirmisiniz msn adresim kobe_kerem32@hotmail.com :roll: :roll:
sametcanozn

Okunmamış mesaj gönderen sametcanozn »

o kadar da kötü diilmiş eğlenceli :)
Kullanıcı avatarı
tufpaf

Okunmamış mesaj gönderen tufpaf »

arkadaşlar bende bu işi başarmayı gerçekten çok istiyorum bu işi iyi bilip başkalarına öğreticek seviyeye gelmiş olanlar lütfen yardım için msn mi ekleyin tufi_ben_94@hotmail.com
UniqueDemon

Okunmamış mesaj gönderen UniqueDemon »

arkadaşlar şu kalpgözüyle dejavu karıştırma sanırım bende oldu
işte bi ara sınıftayım bişey oldu sanki o saniyeyi önceden yaşamıştım veya görmüştüm
ScHoqoLaDe

Okunmamış mesaj gönderen ScHoqoLaDe »

Ezel yazdı:2 durum için biraz ilerlemek gerekiyo sanırım çünkü diğerlerinin hepsi başıma geldi özellikle cep telefonu....
valla cep telefonu benim de başıma geliyodu hem de telekineziye başlamadan önce ...:S
kaberdey94

Okunmamış mesaj gönderen kaberdey94 »

valla ben kucukken bir tane çatal vardı iyi bilirim hep bukulup dururdu :d benim oldugum mekanlarda ışık arada bir sonuyo kolumdaki saatler hic dogru gitmiyo :d

ve hic telekinezi tekniklerini uygulamadım :D