astral seyahat anıları(herkes anısını yazsın)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

astral seyahat anıları(herkes anısını yazsın)

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

arkadaşlar ben bundan 2 gün önce salı günü uyumadan önce astral seyahat yapmaya karar vermiştim gözlerimi yukarı dikme olayını denedim ve vücudumdan ayrıldım sonra biraz dolaştım
ve karanlıkta hareketli bir şey gördüm sonra korkmadım ve orada bekledim beni görmemesini umarak!bana doğru kafasını çeviriyordu saklanıcak hiç bir yerim yoktu cesaretimin sınırlarındaydım en küçük bir cesaretim kaybolduğunda vücuduma geri dönerdim ve onu çok merak ediyordum aslında astrale çıkış amacım onları yok etmekti!o bana doğru gelirken odama kaçtım orada ayetel kürsi yazılıydı ve ondan uzaklaşacağını düşündüm odamın kapısına kadar geldi ve daha fazla yaklaşamadı uzakta bekliyordu sanki benden uzak durmak zorundaymış gibiydi.onu yok etmenin bir yolu olabilirmi diye düşünüyordum ama sanki yok gibiydi!başka bir tanede olabileceğinden şüphe ediyordum ve sonra ona dikkatlice bakarken içime bir korku düştü ve anında vücuduma döndüm çok tuhaftı biliyorum ama acaba onlar ayetel kürsi ve kurandan korkuyorlarmı?neyse sanırım cevabı evet korkuyorlar çünkü ayetel kürsi yanınızda olduğunda meleklerde yanınızda olurlar ama ben onları göremedim acaba onlar bana görünmemeyemi çalıştı neyse sizde kendi astral anınızı anlatın:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

Re: astral seyahat anıları(herkes anısını yazsın)

kimse astral seyahat yapmadımı:D
Kullanıcı avatarı
KralBenim
Yaşadığınız İl: 5 Amasya

Okunmamış mesaj gönderen KralBenim »

Belkide kayda değer bir anı olmamıştır.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

ne yapsaydım elime kılıç alıp saldırsamıydım başka bir şey yapamadım orda:D
Kullanıcı avatarı
-JeLLyBoon'-
Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..

Okunmamış mesaj gönderen -JeLLyBoon'- »

Benim anılarım fazla yok ya denerim lanet olası saat sesi bırakmaz , telefon aksilik çalmaz çalmaz o zaman çalar , bilemedim komsu çocuğu garip sesler çıkarır sonunda başardığım anlar oldu.İlk önce kendimden çıktım sonra gereksiz birşekilde hareketsiz bedenimi gördüm sonra istemsizce geri döndüm xD
En fazla hep odamda oldum daha ufkumu geliştiremedim ..
---
- gσтнι¢ -

Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..

Kısa sürede aranıza dönücem

-MetaL MusiC-

Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

sennle kesnlkle görşmeLyz (= ben 5 aydr astral çalşıorm çkma evresnde kalıorum hp
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

arkadaşlar ben bundan 2 gün önce salı günü uyumadan önce astral seyahat yapmaya karar vermiştim gözlerimi yukarı dikme olayını denedim ve vücudumdan ayrıldım sonra biraz dolaştım
ve karanlıkta hareketli bir şey gördüm sonra korkmadım ve orada bekledim beni görmemesini umarak!bana doğru kafasını çeviriyordu saklanıcak hiç bir yerim yoktu cesaretimin sınırlarındaydım en küçük bir cesaretim kaybolduğunda vücuduma geri dönerdim ve onu çok merak ediyordum aslında astrale çıkış amacım onları yok etmekti!o bana doğru gelirken odama kaçtım orada ayetel kürsi yazılıydı ve ondan uzaklaşacağını düşündüm odamın kapısına kadar geldi ve daha fazla yaklaşamadı uzakta bekliyordu sanki benden uzak durmak zorundaymış gibiydi.onu yok etmenin bir yolu olabilirmi diye düşünüyordum ama sanki yok gibiydi!başka bir tanede olabileceğinden şüphe ediyordum ve sonra ona dikkatlice bakarken içime bir korku düştü ve anında vücuduma döndüm çok tuhaftı biliyorum ama acaba onlar ayetel kürsi ve kurandan korkuyorlarmı?neyse sanırım cevabı evet korkuyorlar çünkü ayetel kürsi yanınızda olduğunda meleklerde yanınızda olurlar ama ben onları göremedim acaba onlar bana görünmemeyemi çalıştı neyse sizde kendi astral anınızı anlatın:)
En FazLa Cindir . Yada AstraL VarLıkLardan oLabiLir Yüzünü Tam Grdn Mü?
Minilogue
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

hayır tam göremedim gece çıkmıştım ve oda zaten kapkaranlıktı
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

:S bilinçaltına işlemiş bişiy :D korkutma beni :P
İmza Yhok.
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

bizde bir anımızı yazalım...her neyse okuldan geldik falan filan sonra ben bir türlü bu astral seyahat yapamıyorum....yeter dedim her neyse yattım yatağa yapmaya çalışıyorum...sonra 1 saat geçti...2 saat...olan biten yok....her neyse bari bir demon çağıralım dedim...(demon çağırma ayrı bir favorim)çağırmak için size daha sonra neler gerektiğini söyleyecem...her neyse mum almam gerekiyo...mumu almaya çalışıyorum alamıyorum...gelmiyo elime elim içinden geçiyo....o anda tam yatağa bakayım dedim ki...o da ne!!!ben yatakta yatıyorum iki tane benden var...heyecanlandık falan...sonra as<tral seyahat yapmışız gezdik falan odadan çıktım arkadaşlarımın evlerine gittim falan...öyle güzel bir gündü...(hele nagehanın evine gidince koptum dünyadanXD)
KAN YAŞAMDIR...