Şu Başağrısı Geçicek Mi?

Moderatör: Sai

xxxxx

Şu Başağrısı Geçicek Mi?

Okunmamış mesaj gönderen xxxxx »

Selam Arkadaşlar
Siteyi birkaç gündür takip ediyordum ve nihayet üye olmaya karar verdim.Bende bu konulara çok meraklıyım ve çok fazla bu telekinezi işini yapmak istiyorum.
2 Gündür çalışıyorum forumda yazılanları okudum başağrısının normal olduğunu söylemişsiniz.Peki bu her telekinezi çalıştığım zaman gerçekleşicek mi??Yoksa belli bir zamandan sonra bu tip sorunla karşılaşmıyacakmıyım.Çünkü öss öğrencisiyim ve şahsen bugün başağrısından ders hakkında hiçbir şey anlamadım:Eğer böyle devam edicekse gerçekten işim zor...

Bir başka sormak istediğim ise başlangıçla ilgili psi-wheel çok hasas olduğu ve her şeyden etkilendiği için pusula ile çalışmalar yapmaktayım ve şuanlık sadece karşısına geçip ona odaklanıp döndürmeye çalışıyorum.Pusulaile işe başlamam doğru mu??ve ne kadar sürede bu işi başarabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son olarak pusula konusunda yaptığım sadece karşısına geçip pusulaya odaklanmak yaptığım iş doğrumu yoksa öncesi için bir haxzırlık filan yapmak gerekiyor mu?Bazı arkadaşlar çakra vs. bahsetmişler ama pek anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim
selametle
Allaha Emanet olun
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Re: Şu Başağrısı Geçicek Mi?

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Ben kendi deneyimimi yazıcam psi whell le başladım bu işi hemen başarabilirsin inanıp yapanlar başardılar ve bende hemen başladım gün oynatmaya başladım psi wheeli ki sende başarabilirsin hemde başladın gibi bende baş arası 1 hafta kadar sürdü ama geçti simdi pipet oynatıyorum ve ağrı yoq bilmiorum tekrar ağrıyor mu okadar uzun çalışmadım.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Baş ağrısı ilk başlarda rahat çalışmadığınızdan dolayı kaynaklanır, cisme etki edemediğiniz için kendinizi zorlarsınız ve bu nedenle başınız ağrır, elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın baş ağrısı zamanla azalarak ortadan kalkıcaktır. Uzun süreli çalışmaların sonunda ise baş ağrısı kaçınılmaz.

psi wheel denemelerinizi kendi odanızda yapın ve kapıyı pencereyi kısacası hava akımı yaratabilecek her türlü etkeni kapatın. Karşısına geçin ve hareketsiz bekleyin, görüceksiniz ki milin dahi kıpırdamıycak sonra döndürmeye çalışın.
Pusula denemeden önce hazırlık falan yapmalımıyım demişsiniz telekinezide rahat olmak ve saf düşünceler beslemek başarıyı doğrudan etkiler. Her türlü çalışmaya başlamadan önce sıfır duygu durumuna geçin uzanıp rahatlayin ve hiç bir şey düşünmemeye çalışın.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Ezel

Okunmamış mesaj gönderen Ezel »

Baş ağrısndan bende çok çektim bırakmayı pes etmeyi düşünmeyin, merak etmeyin kesinlikle geçiyor.... Bu sadece rahat çalışamamak :)
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
xxxxx

Okunmamış mesaj gönderen xxxxx »

Ezel yazdı:Baş ağrısndan bende çok çektim bırakmayı pes etmeyi düşünmeyin, merak etmeyin kesinlikle geçiyor.... Bu sadece rahat çalışamamak :)
Yorumlar için çok sağ olun arkadaşlar o zaman pusula yerine psi whell ile devam edelim.
Ezel kardeş yorumun valla çok işe yaradı başağrısı devam edicek diye telekinezi çalışmayı seneye bırakıcaktım ama devam ediyim yılmadan inş. olur en iyisi hemen çalışmaya koyuliyim ben akşam vakti daha relax olaibliyorum :D
Allaha Emanet Olun
Selametle

“Sizden Gelenler” sayfasına dön