kaşık bükme
Moderatör: Sai
-
kaşık bükme
merhaba dostlar bn bu telekinezi işine merak saldım psiwheel de uzmanlaştm sayılır fakat kaşık ısrarla bükülmeyi reddediyor bu konuda uzmanlaşan biri varsa bna yardım etmesini rica ediyorum ii günler...
- Ezel
Re: kaşık bükme
Kaşık bükülmüyorsa 3 ihtimal var bana göre,yeteri kadar konsantre olamıyorsan yada kaşıgın direncini kıramıyorsun, belkide egildiğini hissettiğin anda biranda heyecana kapılıyorsun, heyecan kötüdür,ve bir anda konsantreni bozarsın. Bu yüzden olabilir
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
-
ewt kaşığı elime alıyorm kapıorm gözlerimi bir dakika bile geçmior kaşığın deil bükülmek neredeyse elimden aktığını hissediorm o heyecanla açıorm gözlerimi kaşık aynı kaşık beynim bna oyunmu oynuor acaba
- Ezel
o anda zaten konsantre olmuşsun,heyecanla gözlerini açmaktan vazgeçersen eger, kaşık bükülcektir , yaşadığım için biliyorum sabretmesini bil..
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
- fenomen
- Yönetici
vay be ezele bak."sabretmesini bil".guzel demissin ayrica ilk duydugunuz hiss aldatmaca heyecana sebeb oluyor.ve sonunda hayal kirikligi.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
asla yapamadığım şeylerden biri.. gerçi arada çekmecelerde şekli bozulmuş kaşık çatal çıkıyo ama malzeme adi.. güven olmuyo.. 

-
ya bende bükemiom her şeyi yaptım hatta ara sıra bana geiyormuş gibi yapıyorum yani üflesem gelcek gibi duruyo ama milim bükülmüo neden acaba?
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
İlk önce hock metoduyla bükün, sonra iki parmak tutarak bükmeyi daha kolay yaparsınız.
Hock metodu var mı diye bakıcam siteye yoksa bulup yayınlarım link atarım buraya da.
Hock metodu var mı diye bakıcam siteye yoksa bulup yayınlarım link atarım buraya da.
Geri döndüm
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
-
teşekkürler ama bu kaşık bükmede kendiliğinden bükülen(yani bizim bükmediğimiz) ve kolay bir metod war mı?
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
Göl Gibi Görünebilir Ama
-