meseala 1.psi wheel kağıt döndürme yapılışı , şu,şu,şu
2-
3-
gibi şeklinde sıralarmısınız lütfen

[*]

Moderatör: Sai
arkadaş benim videom warNoMercyNoRespecT yazdı:eet yazarsanız bende sevinirim .bende yeni basladım bugün baya konsantre oldum yapmaya calsıtım falan ama olmadı .ama yapacağımdan eminim.kağıdı kıpırdattırdıktan sonra devamınında gelcene eminim
Beni kırabileceğini sanmıyorum rahat ol senI$KoRq!+X yazdı:bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?
Zaten onu kırarsan seni atarI$KoRq!+X yazdı:bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?
Evet kişiselleşmesin ama ben çok merak ediyorum çoğuda öle Lütfen video koyarmısınız. Bu Çok sevdiğim bir şey yani telekinezi aama pek video bilmiyorumyani psi wheel harici. Lütfen değişik şeyler koyarmısınız.Bide sizin bu yaptıklarınızı neden videoya çekmiyorsunuyz ?sil3nc3r yazdı:Beni kırabileceğini sanmıyorum rahat ol senI$KoRq!+X yazdı:bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?![]()
Çelik bir kaşığı hock metoduyla bükebilirim, levitasyon denemeleri harici yazdığım çoğu şeyi de yapabiliyorum.
Etkileyici pyrokinezi deneyimlerim oldu, yapmayalı uzun zaman oldu ama ateşi ortadan iki parça yanacak şekilde ayırabiliyordum denemelerimin bazılarında.
Levitasyon çalışması yapmadım, yapmayı da şu an için düşünmüyorum.
Neyse olay kişisele dönmesin sanki böyle kendimi övüyormuşun gibi hissettim, benim ne yaptığım çok da önemli değil.