Telekinezi tekniklerinin sıralanışı !

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Telekinezi tekniklerinin sıralanışı !

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

Tekniklerin sıralanışını buraya yazarmısınız ?

meseala 1.psi wheel kağıt döndürme yapılışı , şu,şu,şu
2-
3-

gibi şeklinde sıralarmısınız lütfen :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

[*]

:shock:
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
NoMercyNoRespecT

Re: Telekinezi tekniklerinin sıralanışı !

Okunmamış mesaj gönderen NoMercyNoRespecT »

eet yazarsanız bende sevinirim .bende yeni basladım bugün baya konsantre oldum yapmaya calsıtım falan ama olmadı .ama yapacağımdan eminim.kağıdı kıpırdattırdıktan sonra devamınında gelcene eminim
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var,
Lakin;
Bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

NoMercyNoRespecT yazdı:eet yazarsanız bende sevinirim .bende yeni basladım bugün baya konsantre oldum yapmaya calsıtım falan ama olmadı .ama yapacağımdan eminim.kağıdı kıpırdattırdıktan sonra devamınında gelcene eminim
arkadaş benim videom war

onu izleee psi wheel by mustafa anasayfada wardır en popüler de :D ama şuan olmayabilir
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Aslında sıraya koymak yanlıştır, belli bir sıra izlerseniz daha yavaş gelişirsiniz her türlü denemeyi yapmalısınız ama önemli olan bir şeyin üstünde uzun süre tüm dikkat sadece o şeye çalışmaktır. Aşağıda yazdığım şeylerin hiç biri bir ötekinden daha kolay veya daha zor değildir aslında başarmak veya başaramamak sizin elinizde, ne kadar inandığınızla ilgili.
Ben aşağıda yazdığım şeyleri sırasına göre yapın diye yazmadım sırası önemli değil, önemli olan uzun süre aynı şeye çalışın daha hızlı gelişirsiniz.
Herşeyin gerçekleşebilir olduğunu tüm kalbinizle inanın.

1) psi-ball (psi-top)
2) uç döndürme (bildiğiniz uçlu kalemlere takılan 0.7 uçu alıp kalemin üstüne dengede duracak şekilde yerleştirip döndürmek)
3) psi-wheel (kağit döndürme)
4) pipet döndürme (ampül vb. sürtünmesi az olan yüzeyin üstünde dengede duracak şekilde koyup döndürmek.)
5) poşete etki etme denemeleri (kesip küçük parçalarla denemeler yapabilirsiniz)
6) alüminyum folyo kıpırdatma denemeleri.
7) element bükücülük denemeleri (pyrokinezi çalışmaları için uygun ortam hazırlama daha kolaydır bir mum ve çakmak yeterlidir) (mum ateşine etki)
8) fire-ball.
9) kaşık yumuşatma.
10) kaşığı çok az güç kullanarak burma.
11) çelik kaşığı burma.
12) iki parmak güç kullanmadan kaşık bükme.
13) alüminyum, poşet vb. hafif cisimlerle levitasyon denemeleri.

vb denemeler yapın, kendinize göre yeni şeyler türetin, kendinize sınırlar belirlemeyin herşeyi yapabilirsiniz.
Geri döndüm
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r

I$KoRq!+X yazdı:bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?
Beni kırabileceğini sanmıyorum rahat ol sen ;)
Çelik bir kaşığı hock metoduyla bükebilirim, levitasyon denemeleri harici yazdığım çoğu şeyi de yapabiliyorum.
Etkileyici pyrokinezi deneyimlerim oldu, yapmayalı uzun zaman oldu ama ateşi ortadan iki parça yanacak şekilde ayırabiliyordum denemelerimin bazılarında.
Levitasyon çalışması yapmadım, yapmayı da şu an için düşünmüyorum.

Neyse olay kişisele dönmesin sanki böyle kendimi övüyormuşun gibi hissettim, benim ne yaptığım çok da önemli değil.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

I$KoRq!+X yazdı:bak arkadaşım seni aşağılamak ya da alay etme manasında anlama ama(yani kırmak istemiyorum)sen bunlardan hangilerini yapabiliyorsun veya levitasyon konusunda ilerleyebiliyo rmusun ya da alıştırma biliyor musun?
Zaten onu kırarsan seni atar :D siteden atar :D
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

sil3nc3r yazdı:
Beni kırabileceğini sanmıyorum rahat ol sen ;)
Çelik bir kaşığı hock metoduyla bükebilirim, levitasyon denemeleri harici yazdığım çoğu şeyi de yapabiliyorum.
Etkileyici pyrokinezi deneyimlerim oldu, yapmayalı uzun zaman oldu ama ateşi ortadan iki parça yanacak şekilde ayırabiliyordum denemelerimin bazılarında.
Levitasyon çalışması yapmadım, yapmayı da şu an için düşünmüyorum.

Neyse olay kişisele dönmesin sanki böyle kendimi övüyormuşun gibi hissettim, benim ne yaptığım çok da önemli değil.
Evet kişiselleşmesin ama ben çok merak ediyorum çoğuda öle Lütfen video koyarmısınız. Bu Çok sevdiğim bir şey yani telekinezi aama pek video bilmiyorumyani psi wheel harici. Lütfen değişik şeyler koyarmısınız.Bide sizin bu yaptıklarınızı neden videoya çekmiyorsunuyz ?
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r

Keyfime göre kimseyi siteden atamam, yetki bunun için verilmiyor :)

https://telekinezi.com.tr/kaynak-kitap/ruhs ... -t160.html

Bu kitabı okumanızı öneririm.
Geri döndüm