tmm ya bnde zaten şaka yaptımsil3nc3r yazdı:Keyfime göre kimseyi siteden atamam, yetki bunun için verilmiyor
https://telekinezi.com.tr/kaynak-kitap/ruhs ... -t160.html
Bu kitabı okumanızı öneririm.
Telekinezi tekniklerinin sıralanışı !
Moderatör: Sai
- xxmustixx
Re: Telekinezi tekniklerinin sıralanışı !
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Video çekmek pek pirensibim değil, şöyle açıklayayım:xxmustixx yazdı:Evet kişiselleşmesin ama ben çok merak ediyorum çoğuda öle Lütfen video koyarmısınız. Bu Çok sevdiğim bir şey yani telekinezi aama pek video bilmiyorumyani psi wheel harici. Lütfen değişik şeyler koyarmısınız.Bide sizin bu yaptıklarınızı neden videoya çekmiyorsunuyz ?
Biz ne kadar video çekersek çekelim insan inanmak istemedikten sonra her türlü küfürü söyleyip dönüp gidiyor, siz de ortada rezil olduğunuzla kalıyorsunuz. İlk başladığım aylarda pyrokinezi, pipet çevirme, psi wheel, hock metodu kaşık bükme videoları çekmiştim ama aldığım tepkilerden dolayı hepsini kaldırdım. Adını vermiyim çeşitli parapsikoloji forumlarında uzun süre bulunmuşluğum var etraftan gelen tepkileri az çok biliyorum yani.
Geri döndüm
- xxmustixx
sil3nc3r yazdı:Video çekmek pek pirensibim değil, şöyle açıklayayım:xxmustixx yazdı:Evet kişiselleşmesin ama ben çok merak ediyorum çoğuda öle Lütfen video koyarmısınız. Bu Çok sevdiğim bir şey yani telekinezi aama pek video bilmiyorumyani psi wheel harici. Lütfen değişik şeyler koyarmısınız.Bide sizin bu yaptıklarınızı neden videoya çekmiyorsunuyz ?
Biz ne kadar video çekersek çekelim insan inanmak istemedikten sonra her türlü küfürü söyleyip dönüp gidiyor, siz de ortada rezil olduğunuzla kalıyorsunuz. İlk başladığım aylarda pyrokinezi, pipet çevirme, psi wheel, hock metodu kaşık bükme videoları çekmiştim ama aldığım tepkilerden dolayı hepsini kaldırdım. Adını vermiyim çeşitli parapsikoloji forumlarında uzun süre bulunmuşluğum var etraftan gelen tepkileri az çok biliyorum yani.
ÇOOKK Soru soruyom kusura bakma ama Önerdiğin videolar warmı?
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
-
beyler konuyla alakasız ama bana şu telekinezi hakkında yardım edebilecek birileri varmı
kul_yarusu@hotmail.com
kul_yarusu@hotmail.com
- xxmustixx
Yardımı burada ara ok! yardımı konularda sor !k3m4l4rd4_92 yazdı:beyler konuyla alakasız ama bana şu telekinezi hakkında yardım edebilecek birileri varmı
kul_yarusu@hotmail.com
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
-