Sorularınız, merak ettikleriniz

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Sorularınız, merak ettikleriniz

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

Telekinezi ile ilgili sorularınızı burdan sorabilirsiniz. Lütfen özel mesaj atarak sormayınız. . .
___

(tabi ben bazılarını cevaplıycam ;) )
[*]xxmustixx katkılarıyla [*]
En son xxmustixx tarafından 13 Ara, 15:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Re: Sorularınız, merak ettikleriniz

Evet arkadaşlar burdan merak ettiklerinizi sorularınızı sorun ! burdan sorunca başkalarıda öğrenmiş olur !
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

*Levitasyon ile ilgilide sorabilirsiniz !
En son xxmustixx tarafından 13 Ara, 16:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
snpr

Okunmamış mesaj gönderen snpr »

ilk ben sorîm
bugün 3. günüm ilk iki gün psi wheel çalıştım olmadı,bugün biraz düşününce ve yazılanları okuyunca zorluk olarak kağıt çevirmekle kalem oynatmanın aynı olduğuna inandım ve bugün kalem oynatmaya çalıştım olmadı şimdi sorumu sorîm kalemi oynatırken sadece hayal mi etmeliyim yoksa içimden "kalem sağ elime gel,sağ elime,sen benim uzvumsun gel şu ele" tarzı düşünceler geçirsem bir zararı olur mu çünkü ben böyle yapıyodum ve inanıyorum telekineziyi başaracağıma ama sadece hangi yolu seçmeliyim hayalle birlikte düşünce mi yoksa sadece hayal mi saol:)
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

snpr yazdı:ilk ben sorîm
bugün 3. günüm ilk iki gün psi wheel çalıştım olmadı,bugün biraz düşününce ve yazılanları okuyunca zorluk olarak kağıt çevirmekle kalem oynatmanın aynı olduğuna inandım ve bugün kalem oynatmaya çalıştım olmadı şimdi sorumu sorîm kalemi oynatırken sadece hayal mi etmeliyim yoksa içimden "kalem sağ elime gel,sağ elime,sen benim uzvumsun gel şu ele" tarzı düşünceler geçirsem bir zararı olur mu çünkü ben böyle yapıyodum ve inanıyorum telekineziyi başaracağıma ama sadece hangi yolu seçmeliyim hayalle birlikte düşünce mi yoksa sadece hayal mi saol:)

Cvp:

şöyle diyim kalem döndürmek için önce kaleme odaklan . ellerini kalemin etrafına doğru uzat ellerin kalemin 6-7 cm uzağında olsun . Şimdi ellerinden enerji çıktığını düşün ve bu enerjinin kalemin etrafında dolaştığını düşün ve kalemin senin bir parçan olduğunu düşün . Şimdi Kalemi ne tarafa çevirmek istiyorsan onu öyle hayal et kafanda canlandır! ve kalemi ne tarafa döndürmek istiyorsan enerjinde kalemi otarafa ittiğini düşün.Ve devamlı çalış . .
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
snpr

saol sadece hayal etmeliyim ve kalem benim bir parçam :)
snpr

fazla uzatmış olucam ama ben ister istemez kendimi sağ elime gel diye düşünürken buluyorum bu bir sorun olur mu yada sizin için sorun olurken benim işime yaraması mümkün mü?
şimdiden saolun
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

snpr yazdı:fazla uzatmış olucam ama ben ister istemez kendimi sağ elime gel diye düşünürken buluyorum bu bir sorun olur mu yada sizin için sorun olurken benim işime yaraması mümkün mü?
şimdiden saolun
o zaman bir tünel kur ve sadece sen ve kalem varsın . başka hiç bir şey düşünme aklındaki her şeyi sil tünel ve sen ( bide kalem :D ) başka hiç bir şey yok odaklan.Bunu dene . Sorunun devam ederse bildir.
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ben de bir soru sorayim telekinezinin ilk 2 i asamasinda ampul patlatmak mumkunmu.ya da birinci asamada beyin gucuyle birisini isteyerek bisikletden dusurmek felan. :D ben yapdim bunlari da :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

fenomen yazdı:ben de bir soru sorayim telekinezinin ilk 2 i asamasinda ampul patlatmak mumkunmu.ya da birinci asamada beyin gucuyle birisini isteyerek bisikletden dusurmek felan. :D ben yapdim bunlari da :lol:
hah :lol: imkanı yok :D
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN