biyokinezi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
snpr

biyokinezi

Okunmamış mesaj gönderen snpr »

burda bi arkadaş göz rengini değiştirebildiğini anlatmış ve cevap olarak yaptığının biyokinezi olduğu söylenmiş ben de google'da biyokineziyi arattım ilk dört başlıkta biyokinezi yanına parantez açarak göz rengi değiştirme demiş benim sorum şu ne yani biyokinezi göz rengi değiştirmek haricinde kullanılmıyo mu bence bu saçma olur göz rengini değiştiren saç rengini de yada değiştirmek istediği başka bi şeyi de değiştirebilir bence
peki sizce yazdıklarım saçmalık mı doğruluk payı var mı?
En son snpr tarafından 13 Ara, 20:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
iynx

Re: biyokinezi

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

değiştirir. biyoknezi vücudunuza hükmedebilmektir.. göz rengimi değiştirmedim. ama norepinefrin salgımı kontrol edebiliyorum..
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

ama saç rengini değiştiremez ;)
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

göz rengi değişirse saç ta değişir. hatta ten rengi de değişebilir. ten rengi melanin pigmenti oranına bağlı olsa da, göz renginin pigmentleri doğrudan genlere bağlıdır ve önce genlere müdahale ederek protein yapısını değiştirmek gerekir. eminimki saç rengi değişimi bundan daha kolaydır.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar biyokineziyle butun vucuda etki etmek mumkun.Siz bununla reflekslerinizi artira bilirsiniz gozlerinizin iyi gormesini saglaya bilir,sorunlu bolgenizi iylesdire bilirsiniz.Biyokinezinin sag kolu olumlu dusunmekdir.TV de bazen duyuyoruz amansiz hastaligi yendi ve s.bunlar biyokineziyle olusur.O insanlar bunu teori olarak deyil olumlu dusunerek saglaya bilmislerdir.Tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

bu biyokineziyle vücutta uzunluk değişimi yapabiliyorsak(yani bir yerleri büyütmek falan :D :D) çok güzel bir şey bu..Peki ne yapmak gerekiyor nasıl bir düşüncede olmamız lazım ayrıntılı açıklar mısınız?
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

sadece boyunun uzadigini hayal ediceksin yani mesela disari cikmissinda her kez boyun aaa uzamis diyecek.ne kadar hayal edersen ve istersen basarirsin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
misafir3

Okunmamış mesaj gönderen misafir3 »

haklısın kalp bile durduruyo :twisted:
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

füüüüyt.. neymiş bu be o zmn istediğimizde kısltabiliyosak bunları nasıl yapıyoruz dielim ki sadece kolumuzun uzamasını isticez napmamız lzm??
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
snpr

Okunmamış mesaj gönderen snpr »

anladığım kadarıyla kolunun uzadığını düşünücen