biyokinezi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: biyokinezi

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Cseyfeli kalp durdurma telekineziyle olusur biyokineziyle deyi.Eger biyokineziye olsaydi bir zaman uykudan uyanmak yerine oteki duyayi boylarsin :D :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

e peki bunun tehlikeleri var mı ? Yani biyokinezinin...

Belki bu forumun hep yan etkilerine odaklanmış insanı gibi görünebilirim ama ne yapayım her şey zıddıyla yaratılmış sonuçta değil mi?
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hahaha.. arkadaşlar kazanılan her sıradışı yeteneğin yan etkisi vardır.. normal bir insanın da normal kabul edilen yan etkileri vardır aslında ama bu bizim dikkatimizi çekmez.. alıştığımız bozukluklardır bunlar.. biyokineziye gelince, hormonlarınızla oynarsanız, tehlikeli olabilir.. feedback mekanizmanıza hiç dokunmayın derim.. ama ben denedim ve heyecanlı durumlarda biraz norepinefrin salgılatmak iyi geliyor..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

evet biyokkinezi yarim birakilirsa ve ya lazim olmayan bir sey artirib ve ya azaltirsak cok tehlikeli ola bilir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

tamam da işte o tehlike ne kör mü oluruz, sakat mı kalırız ne yani?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

eve oyle oluyor.

Kullanıcı avatarı
k3mal_r4p

Okunmamış mesaj gönderen k3mal_r4p »

anladıgım kadarıyla bıyokınezı kıs kedndı uvzunun rengını boyunu degıstırebılıyo pekı bır baskasının goz rengını veya boyunu degıstırebılırmı bı acıklarmısnız
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

her kes kendine.

Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hayır herkes kendine değil.. beyin 2 yolla etkilenebilir.. 1) kimyasallar, 2) elektromanyetizma & psi enerji..

biz kendi üzerimizde psi enerji ile değişim yapabiliriz... ayrıca başkasına da yapabiliriz.. ben kendi üzerimde yapamadıklarımı başkaları üzerinde yapıyorum.. mesela istediğim nörotransmitteri salgılatıp, ruh durumlarını değiştirebilirim.. bu durumda, niye olmasın.. sonuçta reiki de bir tür biyokinetik yoldur..
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

iynx yazdı:hahaha.. arkadaşlar kazanılan her sıradışı yeteneğin yan etkisi vardır.. normal bir insanın da normal kabul edilen yan etkileri vardır aslında ama bu bizim dikkatimizi çekmez.. alıştığımız bozukluklardır bunlar.. biyokineziye gelince, hormonlarınızla oynarsanız, tehlikeli olabilir.. feedback mekanizmanıza hiç dokunmayın derim.. ama ben denedim ve heyecanlı durumlarda biraz norepinefrin salgılatmak iyi geliyor..
hayır herkes kendine değil.. beyin 2 yolla etkilenebilir.. 1) kimyasallar, 2) elektromanyetizma & psi enerji..

biz kendi üzerimizde psi enerji ile değişim yapabiliriz... ayrıca başkasına da yapabiliriz.. ben kendi üzerimde yapamadıklarımı başkaları üzerinde yapıyorum.. mesela istediğim nörotransmitteri salgılatıp, ruh durumlarını değiştirebilirim.. bu durumda, niye olmasın.. sonuçta reiki de bir tür biyokinetik yoldur.
İynx bu kalın gösterdiğim yerlerdeki kullandığın terimlerin ne anlama geldiğini ben bilmiyorum. Beni bu konuda bilgilendirebilirmisin. Açıklarmısın bunların ne demek olduğunu....
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?