iynx yazdı:hahaha.. arkadaşlar kazanılan her sıradışı yeteneğin yan etkisi vardır.. normal bir insanın da normal kabul edilen yan etkileri vardır aslında ama bu bizim dikkatimizi çekmez.. alıştığımız bozukluklardır bunlar.. biyokineziye gelince, hormonlarınızla oynarsanız, tehlikeli olabilir.. feedback mekanizmanıza hiç dokunmayın derim.. ama ben denedim ve heyecanlı durumlarda biraz norepinefrin salgılatmak iyi geliyor..
hayır herkes kendine değil.. beyin 2 yolla etkilenebilir.. 1) kimyasallar, 2) elektromanyetizma & psi enerji..
biz kendi üzerimizde psi enerji ile değişim yapabiliriz... ayrıca başkasına da yapabiliriz.. ben kendi üzerimde yapamadıklarımı başkaları üzerinde yapıyorum.. mesela istediğim nörotransmitteri salgılatıp, ruh durumlarını değiştirebilirim.. bu durumda, niye olmasın.. sonuçta reiki de bir tür biyokinetik yoldur.
İynx bu kalın gösterdiğim yerlerdeki kullandığın terimlerin ne anlama geldiğini ben bilmiyorum. Beni bu konuda bilgilendirebilirmisin. Açıklarmısın bunların ne demek olduğunu....