bu doğrumu?
- sarikurt
bu doğrumu?
bi sitede dolaşırken adamlar astralden muhabbet açmışlar ve birisi yazmış:''arkadaşlar astral denemenizi tavsiye etmem, astraldeyken seslerin arttığı bir anda karşınıza bir kapı çıkıyor,bu kapıdan girmeyin diyolardı ama ben meraktan girdim ve 2,5 yıl psikologa gittim''
başka bir kullanıcı sorar:''abi çok merak ettim kapının içinde ne gördün''
adamın verdiği cevap''Abi zaten o seslerden gürültüden titriyorsun korkudan " rüya halindeyken titrediğini hissediyorsun yarı uyku hali gibi düşün" kapıdan giriyosun o sesler dahada çoğalıyor. Yakın tarihte başından kötü bi olay geçtiyse ne bileyim ölüm ayrılık o tarz devamlı o ölen yada ayrıldığın kişinin silüetini görüyorsun sana koşar gibi ama senden uzaklaşıyor. heryerden sesler geliyor kapı gıcırtıları çığlıklar ya çok kötü. Anlatamıyorumki. tavsiye etmemekle birlikte yaşamak gerek anlamk için. Çok kötüydü çok. 2,5 sene diyorum ya etkisinden çıkamadım. Kesinlikle hiç tavsiye etmiyorum.''
gerçekten böyle bir kapı varmı?adamın söyledikleri doğrumu?
başka bir kullanıcı sorar:''abi çok merak ettim kapının içinde ne gördün''
adamın verdiği cevap''Abi zaten o seslerden gürültüden titriyorsun korkudan " rüya halindeyken titrediğini hissediyorsun yarı uyku hali gibi düşün" kapıdan giriyosun o sesler dahada çoğalıyor. Yakın tarihte başından kötü bi olay geçtiyse ne bileyim ölüm ayrılık o tarz devamlı o ölen yada ayrıldığın kişinin silüetini görüyorsun sana koşar gibi ama senden uzaklaşıyor. heryerden sesler geliyor kapı gıcırtıları çığlıklar ya çok kötü. Anlatamıyorumki. tavsiye etmemekle birlikte yaşamak gerek anlamk için. Çok kötüydü çok. 2,5 sene diyorum ya etkisinden çıkamadım. Kesinlikle hiç tavsiye etmiyorum.''
gerçekten böyle bir kapı varmı?adamın söyledikleri doğrumu?
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: bu doğrumu?
kesin yalan biz oraya kestirme yoldan gidiyoz:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- byfreestylerap
- İletişim:
her ihtimale karşı kapı çalarsa yada görürseniz açmayınXD
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
adam rüya görmüştür onu anlatmıştır xD
- sarikurt
:D başınıza geldimi böyle birşey,kapı fln görme yada herhangi ilginç birşey oldumu?
- unf0rgiven
2,5 sene mi?yk cnm inanma bunlara astral zararsız ve çok zevkli bi şey=)
never give up...
- sarikurt
bu diğer varlıklar meselesi ney? astrale çıkınca görülüyor dedikeri varlıkar
- unf0rgiven
ben görmedim,belkide cevşen taktığımdandır,zaten cinlerin insanlara bi zararı yoktur.bildiğim kadarıyla demonlar diye varlıklardan bahsediyolar onlarlada hiç karşılaşmadım
never give up...
- sarikurt
sağol yardımın için,korkularımı giderdim ama astrale çıkmakta kolay değil ya,deniyorum daha çıkamadım umarım birgün çıkarım