PSI BALL
-
PSI BALL
Öncelikle merhabalar,
Yakın bir zamanda telekineziye iygi duymaya başladım.İnternette araştırmalar yaptım ve PSI Wheel tekniği üzerine yoğunlaştım.(Henüz bir hareket yok.)Ancak bugün internet üzerinde sürdürmüş olduğum araştırmalarda PSI Ball diye bir şey buldum.Merak ettiklerim şunlar:
1) PSI BALL nedir?
2) Ne işe yarar?
3) Aranızda yapabilen var mı?
4) Benim gibi amatör biri bunu yapabilir mi?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
(Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.Forumda yeniyim ve bu ilk mesajım.)
Yakın bir zamanda telekineziye iygi duymaya başladım.İnternette araştırmalar yaptım ve PSI Wheel tekniği üzerine yoğunlaştım.(Henüz bir hareket yok.)Ancak bugün internet üzerinde sürdürmüş olduğum araştırmalarda PSI Ball diye bir şey buldum.Merak ettiklerim şunlar:
1) PSI BALL nedir?
2) Ne işe yarar?
3) Aranızda yapabilen var mı?
4) Benim gibi amatör biri bunu yapabilir mi?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
(Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim.Forumda yeniyim ve bu ilk mesajım.)
- iynx
Re: PSI BALL
psi-ball enerjinizi her hangi bir yerde.. ( eliniz duvar 3. göz merkeziniz yada new york city) yoğunlaştırmanız demektir. bu şekilde bir enerji topu yapmanız gerekir. bu enerji topu çalışma sıklığınıza bağlı olarak görüntü kazanabilir hatta yoğun forma geçip doğrudan fiziksel olarak kullanılabilir. genel olarak tekniğinde iki elin arasında yoğunlaştırma önerilir. bu arada ay güneş veya dünya dan enerji çekmenin de faydalı olduğuna inanılır. ancak bunlarda yeterli başarıyı elde edemediyseniz, önerim enerjiyi içinizden geldiği gibi odaklayın. ben bu yolla başarılı oldum.
-
Yardımınız için teşekkürler.Ancak bu enerji çekme olayında odaklanma sorunu yaşıyorum ve haliyle başarısız oluyorum.Bunun için ne yapabilirim?
- fenomen
- Yönetici
bir seye bolca odaklanmalisin ki dusunceleri beyninden silesin ve hic bir sey dusunmeden durmayi bilesin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
açıkçası bende enerji çekmeyi hiç beceremedim.. kendi enerjimi kullandım. ama sizde işe yarar mı bilemem..
-
Yok olmuyor. Sanırım PSI Wheel'i döndürmeden bu iş olmayacak.Teşekkürler yardımlarınız için...
- fenomen
- Yönetici
Psi wheeli dondurmeden psi ball yapmak mumkun ama atmak degil.PSi ball i atmak sonranin isi bunun icin cok calismak lazim.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
Teşekkürler yardımlarınız için... Ayrıca bugün PSI Wheel çalışmalarımın 3. günü.(Her gün 15-20 dakika civarı çalıştım.) Henüz başarıya ulaşamadım.Hiç bir hareket yok.Tavsiyelerde bulunabilir misiniz?
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Denemelerden önce uzanıp nefes egzersizi ve rahatlama çalışması yap 10 dk. falan.
Geri döndüm
-
Peki. Dediklerinizi uygulayacağım ancak bugün biraz daha üzerine gitmek istemiyorum.
-