PSI BALL
- iynx
Re: PSI BALL
zihnini boşalt.. merak etme içine ışık felan dolmucak.. sadece konsantrasyonu güçlendirir.. faydası inanılmazdır.. 

- k3mal_r4p
ben ben psi whell i ilk yapmaya başladığım günden beri yapıyorum
ilk denememde başarılı oldum
ha bişey daha şu ampul pipet yöntemi varya
ben onuda yaptım
ama ilk yaptığımda izlediğim videodan etkilendim orda abinin teki onu itiyordu ben ilk başlarda onu rahatlıkla itiyordum
ama şimdi hak getire bir milim itemiyorum ama çok rata çekebiliyorum yani çekerek döndürüyorum ben de bi anormallikmi var ben bunları yaptım bundan sonra ne tür bir şey yapayım
lütfen yardım
ilk denememde başarılı oldum
ha bişey daha şu ampul pipet yöntemi varya
ben onuda yaptım
ama ilk yaptığımda izlediğim videodan etkilendim orda abinin teki onu itiyordu ben ilk başlarda onu rahatlıkla itiyordum
ama şimdi hak getire bir milim itemiyorum ama çok rata çekebiliyorum yani çekerek döndürüyorum ben de bi anormallikmi var ben bunları yaptım bundan sonra ne tür bir şey yapayım
lütfen yardım
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
- k3mal_r4p
beyler şimdi aklıma geldi anlatıyorum
ama denenmedi yani fikir sahibi benım
denemedım
ha denesemde pek işe yarayacagını sanmam cunku ben daha pıpetı cevrme asamasındayım
sole bısey dusundum hanı su cakralar varya ha onlar
sımdı elınızde enerjı topunun olustugunu dusunun sonra bunu buyutmek ıcın çakraları devreye sokun sadece oyle hayal edın
kok cakradan enerji aldıgınızı ve bu enerjının yukarı tac cakraya kadar her cakra da enerji aldıgını dusunun her cakrada 30 sn kadar bekleyın ve en son taç cakra ya gelındıgınde bıraz durun ve enerjıyı orda tutun bu 1 dk sursun ve elınızdekı enerjı topuna bu tam kafanızın ustunde bulunan cakradan enerjıyı yollayın hayal edın kafanızdan ellrınızdekı enerjı topuna dogru hareket ettiğini hayal edin inş olur
be bole fıkır buluyorum ama bana da yardım edın benım bu telekınezıyı en basa almam lazım
ama denenmedi yani fikir sahibi benım
denemedım
ha denesemde pek işe yarayacagını sanmam cunku ben daha pıpetı cevrme asamasındayım
sole bısey dusundum hanı su cakralar varya ha onlar
sımdı elınızde enerjı topunun olustugunu dusunun sonra bunu buyutmek ıcın çakraları devreye sokun sadece oyle hayal edın
kok cakradan enerji aldıgınızı ve bu enerjının yukarı tac cakraya kadar her cakra da enerji aldıgını dusunun her cakrada 30 sn kadar bekleyın ve en son taç cakra ya gelındıgınde bıraz durun ve enerjıyı orda tutun bu 1 dk sursun ve elınızdekı enerjı topuna bu tam kafanızın ustunde bulunan cakradan enerjıyı yollayın hayal edın kafanızdan ellrınızdekı enerjı topuna dogru hareket ettiğini hayal edin inş olur
be bole fıkır buluyorum ama bana da yardım edın benım bu telekınezıyı en basa almam lazım
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
arkadaşım bilmiyorum yardımcı olabilir mi ama ben enerji cekebiliyorum mp3 ten filan.. mp3 dinlerken bi bakıyorum full şarj birde bakıyorum bitmiş ..bu enerji cekerken sürekli esniyorum böyle içim kıpır kıpır oluyor ..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Nasıl yaptığını arkadaşlarla paylaşırsan sevinirim
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
nefes egzersizi var 4-8-16+2 diye. bi siteden gördüm. 4sn nefes alıyosun. 8 sn içinde tutuyosun. 16 sn de veriyosun. 2sn mola vvewriyosun. umarım işine yarar. 20 defa yaparsan 10 dk egzersiz olur
-
- Yaşadığınız İl: 60 Tokat
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
psi Ball yapmak benim 1 haftamı aldı ama bunu yaptıktan sonra psi ball ı atabilmek o kadarda zor değil önemli olan olabildiğince dikkatini vermek
-