psi-pet???

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
midnight737

psi-pet???

Okunmamış mesaj gönderen midnight737 »

Hemen basşlığa saldırmayında bi sorum var? :)

Arkadaslar psi-pet olayına inanmak veya inanmamak deil olay, ama bizim burda yaptığımız, örnek vericek olursak psi-whell de olay nedir kağıdın dönüğünün veya enerjinin bi elimizden bi elimize geçtiğini düşünürüz. Pyrokinesis içinde geçerli ateşe yön verdiğimizi hayal ederek enerjimizi yönlendirmezmiyiz? şimdi aynı şekilde psi-ball ı yaptıktan sonra o enerji yi bi hayvan olarak düşünüp o enerjiyi yönlendiremezmiyiz? tamam gereksiz bişi psi-whell i kendi enerjinle döndürmek yerine bi enerji olusturup onu yönlendirmek işi uztmak biliyorum ama( astral seyahat olayını bilemem(ama denilene göre yine boşuna bi araç)) yani sonuçda enerjiyi şekillendirme bize kalmıs.

-sonuç olarak, işe yaralılığı, veya olup olmadığı deil psi-pet in mesele sadece aklıma takılan biz enerjimize şekil vermiyormuyuz?nasıl kullanıcağımı bilmiyorum ama biz enerjimize bi hayvan şekli veremez miyiz???

psi-pet e yok dien arkdasların bu konudaki fikri nedir?(amacım tartışmak ddeil, var yok demek de deil, sadece tartışmaları okurken aklıma takıldı.merak.)

________________________----------------------Saygılarımla------------------------_________________________

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: psi-pet???

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Enerjiye sekil veremezsin.Enerji kar deyildir onu formaya sokalim.Enerji bir ruzgar gibidir.Soguk elden sicak ruzgar cikar.(eller sicak da ola bilir fark etmez)Ve cok gucludur.Enerjiyi dusunceyle artirilir ama pratik yaparken dusunmek gereksizdir.Psi wheeli profesional yapan arkadaslar bilir.Ellerini wheelin yanina koyan gibi haraket etdirirler.Bir sey dusunmeden.Bunlarin hepsi bilincin inanmasiyla olur.Yani buradan o cikiyor ki enerji forma vermeyiz.Psi ball ve psi pett de yokdur.Bunlarin hepsi atib tutan akillarina gelen seyleri yayinllayan kisilerin uydurmasidir.Yayinlanan tekniklerirn 99 faizi yapiulmamis basarili olunmayan tekniklerdir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
midnight737

saolasın. ben şekil verebiliyosun gb hatırladım da. ama yanlış biliyomuşum. saolasın.
pekala bu psi-ball damı hikaye inan çok kişi varr?? sen yok diosun bu iş inanmakla baslamıyo mu? belki inanmadığın için olabilir mi?

tamm elini kullanmadan yapanlarda var. bunu biliyoruz ama düşünsene (gereksizliğini tartısmadan), benim çok zmn ım olmadı bunları uzun uzun uygulayacak kadar. ama bi kaç deneyyimim var. psi-ball ı hiç yapmadım ama düşünsene uzaktan yapmak yerine enerjiyi elinde toplayıp, fırlatarak yapdığını ve psi-whell i çevirdiğini(psi-ball da yapmak istenilen bu galiba, bilmiyorum). imaje edersen olabilir belki. olay zaten bizim hayelimizle şekillenen bişi deil mi? ilk önce hayal edip, sonra ona göre enerjimizi kullanmıyormuyuz?
En son midnight737 tarafından 11 Şub, 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

rica ederim ne demek.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
midnight737

msj ı düznledim . bi daha baksan.. aklıma takılanlar var da .)

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Telekinezi iki sekilde mevcutdur.1 chi enerjisi yani beden enerjisi.Ikincisi halk dilinde nazar bizim dilde pcychokinesis.otekiler uydurma psi ball felan.Uzakdan dondurenler nazarla da dondure bilir chiyhlede.Ama o dedigin psi ball enerjinin top haline getirerek isteidign seye firlatmak ve bu yalan.Uzakdan bakarsin wheel doner bu nazar yani psychokinesis.Ama psi ballda top yapdigimiz enerji beden enerjisi oluyor ki bu da uydurmadir.Chiyle beden yakilir uzakdan adam uyutulur(video var adamin elleri chi yaparken 200 derece oluyor)Simdi anlasildimi ne demek istedigim.:)

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

midnight737 yazdı:Hemen basşlığa saldırmayında bi sorum var? :)

Arkadaslar psi-pet olayına inanmak veya inanmamak deil olay, ama bizim burda yaptığımız, örnek vericek olursak psi-whell de olay nedir kağıdın dönüğünün veya enerjinin bi elimizden bi elimize geçtiğini düşünürüz. Pyrokinesis içinde geçerli ateşe yön verdiğimizi hayal ederek enerjimizi yönlendirmezmiyiz? şimdi aynı şekilde psi-ball ı yaptıktan sonra o enerji yi bi hayvan olarak düşünüp o enerjiyi yönlendiremezmiyiz? tamam gereksiz bişi psi-whell i kendi enerjinle döndürmek yerine bi enerji olusturup onu yönlendirmek işi uztmak biliyorum ama( astral seyahat olayını bilemem(ama denilene göre yine boşuna bi araç)) yani sonuçda enerjiyi şekillendirme bize kalmıs.

-sonuç olarak, işe yaralılığı, veya olup olmadığı deil psi-pet in mesele sadece aklıma takılan biz enerjimize şekil vermiyormuyuz?nasıl kullanıcağımı bilmiyorum ama biz enerjimize bi hayvan şekli veremez miyiz???

psi-pet e yok dien arkdasların bu konudaki fikri nedir?(amacım tartışmak ddeil, var yok demek de deil, sadece tartışmaları okurken aklıma takıldı.merak.)

________________________----------------------Saygılarımla------------------------_________________________
Tamam düşüncelerine saygı duyuyorum.Benim anlamadığım düşüncelerine ve enerjine neden hayvan şekli veriyorsun.Kafan mı iyi niye bi arkadaş arayışı ben anlamıyorum sizi.Pokemona felanmı özendiniz?Soruma cevap vermenizi isterim psi pet severler ? :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
midnight737

yok öle deilde pokemon fln saçma bilyorum ama sadece dier konudaki tartışmalardan sonra aklıma sadece bu takıldı. yoksa ben psi-pet olayı ilk burda okudum sadece okuduğumda aklıma takılanı paylaştım....
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

psi pet uydurma diyolar
İmza Yhok.

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön