Hock Metodu İle Kaşık Bükme - Bükemeyen Kalmıycak!

telekinezi ile kaşık bükme, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme tekniği, hock tekniği ile kaşık bükme, hock tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
mind

Re: Hock Metodu İle Kaşık Bükme | Bükemeyen Kalmıycak!

Okunmamış mesaj gönderen mind »

denedim ve olmadı,videoda 1,5 dkyay akın süre kasık elde tutulup konsantre olunmus peki nasıl anlayacağız kaşığın bükülmeye hazır olduğunu?
bonuce123

Okunmamış mesaj gönderen bonuce123 »

Sacmalık BUnlar Yaw Bın Kere Denedım Olmadı Ama Belkı Bırgun Bılım Adamları Ozel Guclrımızı Kesfetmemız Icın Cıkarır Bılımsel Deneyler
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

mind yazdı:denedim ve olmadı,videoda 1,5 dkyay akın süre kasık elde tutulup konsantre olunmus peki nasıl anlayacağız kaşığın bükülmeye hazır olduğunu?
Kimse ilk seferde 1-2 dakikada yapamaz eğer bu işe baş koyacaksan araştırıp başlangıç tekniklerini öğrenmelisin sonra birkaç ay içinde rahatça kaşık bükebilirsin yalnız kaşığı git gide daha yumuşatırsın ve en sonunda eğer yeterince çalıştıysan kaşık aşırı yumuşaklıktan dolayı kendi ağırlıyıyla yamulur ama o zamana kadar inancını yitirmemen gerekir.

[quote=''bonuce123'']Sacmalık BUnlar Yaw Bın Kere Denedım Olmadı Ama Belkı Bırgun Bılım Adamları Ozel Guclrımızı Kesfetmemız Icın Cıkarır Bılımsel Deneyler[/quote]

İnanmak yada inanmamak senin elinde hepimiz burada aylardır hatta bazılarımız yıllardır bu işleri yapıyor hiçbir sonuç almamış olsaydık deli gibi bunu devam ettirirmiydik?
profesblack

Okunmamış mesaj gönderen profesblack »

Valaha arkadaş artık bu videodakiler beyindenmi bilmiyorum ama ben evde canım sıkılmıştı çelik kaşıkla uğraşmaya başladım o kaşığpı eyebilirsen artık kolay bir şekilde eyilmeye başlar sakız gibi ev de deneyebilirsiniz bende uığraştığım kaşıkla yaptım. Fakat Sizlere şunu söyliyeyim. Kaşık bükmek basit bişr iş değildir ve herkezin yapacağı bir işte deildir. Peki ben yapamazmıyım evet yaparsın fakat öle
gün içinde deil ve şunu söyliyeyim bunu yapmak istiyorsanız hayal gücünüz sınırlı olmayacak. Ve gerşek kaşık eyme olayıda şu şekilde olur. Kaşığın en alt kısmından tutmalısınız. Ve vücudaki enerjinizle kaşığa odaklanmalısınız. Ve gözünüzü kapatıp kaşıkla hayel kurmaya başlarsınız o kaşığa odaklanan deri ısınmaya balşar siz hisedersiniz. Kaşık o kadar ısnırki el deyemez sadeece onu yapan kişi elini sürebilir. Çünkü kaşıktaki enerji ile kişinin enerjisi birdir.
Kullanıcı avatarı
Psizer

Okunmamış mesaj gönderen Psizer »

profesblack'e katılıyorum kaşığın en altından tutmak beni daha konsantre ediyor.
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
Kullanıcı avatarı
Deeper
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen Deeper »

güzel anlatmışsın...
denedim , bükemedim...
dediğin gibi " Küreğiniz çaba, anahtarınızda sabırdır "
Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

niye youtube ykluosnz şu videoları açlmıo yha
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
(gm)scale

Okunmamış mesaj gönderen (gm)scale »

sevgili kardeşim senin yanan eller metodunu okurken ellerimde bi ısı artışı oldu ve hemen kaşık getirdim sonra kaşığı ellerimin arasına aldım tam erimesini düşünürken kaşık kendilğinden düştü ve hayretler içinde kaldım şu an ellerim hala sıcak ve soğuk suya daldırınca bile dinmeyen bi ısı war
"hayret"
dj_onur001

Okunmamış mesaj gönderen dj_onur001 »

ellerine sağlık..
güzel olmuş
By-Rap

Okunmamış mesaj gönderen By-Rap »

denemek isterm =))