MUM YAKMA
- kaplangoz
Re: MUM YAKMA
neyse yeni nesil bizleriz bakalım ne yapacazxD
-
ben inanıyom kağıdı döndürürsek niye ateş yakılmasın bende heycanla bekliyom :D :) ;) :lol: :P :mrgreen: (ama biraz zor gibi görünüyo)

-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
arkadaşlar iki mum alsak birini yaksa yanyana koysak ordan yönlendirmeyle diğer mumu yakabilrz dimi yada mudmaki ateş yönlenr değilmi?
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
geçen 2 arkadaş kâğıt döndürmeye odaklandık o döndürüyo bende yakmayaodaklanınca duman çıktı oğlan altına ediyodu o konsantre halindeyken :D:D
- DeatH_StaiN
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Mumu yakamıyorum fakat mumun ateşini titretebiliyorum
birçok yöntem ile olabiliyor,ateşin canlı olduğunu düşünün,kafanızı eğin ve onunda aynı biçimde eğileceğini bekleyin,
yada konsantre halindeyken mal mal bakın ve onu itmek isteyin,ben böyle deniyorum ve bağımsız bir çekilde titremeye başlıyor ve bu bazı zamanlarda fazla oluyor,söndürebilirim sanırım
birçok yöntem ile olabiliyor,ateşin canlı olduğunu düşünün,kafanızı eğin ve onunda aynı biçimde eğileceğini bekleyin,
yada konsantre halindeyken mal mal bakın ve onu itmek isteyin,ben böyle deniyorum ve bağımsız bir çekilde titremeye başlıyor ve bu bazı zamanlarda fazla oluyor,söndürebilirim sanırım
Ateşin titremesi değilde ateşi büyütmek yada küçültmek, söndürmeye çalışmak daha tutarlı sonuçlar veriyor ve yeni başlayanlar bile(söndürme olmasada) ateş kontrolunden sonuç alabiliyor.
- A.K.U
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
aynı şey senin için de geçerli =)A.K.U yazdı:arkadaşlar umarım bu konuda başarılı adIMlar atabilirsiniz..
*istanbul*
-