Gevşeme Hali ve Konsantrasyon

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
k3mal_r4p

Re: Gevşeme Hali ve Konsantrasyon

Okunmamış mesaj gönderen k3mal_r4p »

arkadasım bende yenı basladım sayılır ama bu gevseme halını hıc uygulamadım ve gayet rahat yapıyorum psı whell ile pıpet dondurmeyı hatta ılk basladıgımda aynı ılk denememde basarılı oldum neyse sen su kıtabı bana solermsın
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
gabriel_sylar

Okunmamış mesaj gönderen gabriel_sylar »

ya arkadaşlar bu telekinezi mevzusuna gerçekten çok büyük ilgim var arada sırada deniyorum ama bu denemler düzenli değil ve bir sonuç alamıyorum yalnız rüyalarıma giriyor...Mesela 1er hafta arayla iki rüya gördüm birincisinde felaket bi şekilde kaşık büküyodum 2 inci rüyamda ise el işaretim ile kapıları açıp kapatabiliyodum ama ellrimde her iki rüyada da felaket bi ağırlık bi nevi elimi hissetmeme gibi bir şey vardı sanırım...Ve bu rüyaları gördükten sonra gecenin bir vakti uyanıyorum ve bütün vücudum kasılmış oluyor çözülmem 4-5 saniye alıyor yani o süreçte herhangi bi uzvumu kıprdatmak istesemde yapamıyorum...ancak 4-5 saniye sonrasıda yapabiliyorum... her neyse bende konstre kısmıyla sorun yaşıyorum herhalde ondan başaramıyorum...Bu arada İzmirde oturan varsa bana yazsın irtibata geçelim...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.