BirBaşkaTeknikWarMı?
- kinetik_prens
BirBaşkaTeknikWarMı?
arkadaşlar psi-wheel yerine başka başlangıç tekniği warmı?
Çok lazımda.Warsa verin lütfen.Bnde beyin gücümü kullanmayı ögrenmeliyim.
Tekniği verene şimdiden teşekkür ediyorum
Not:Psi wheel bana uygun degil .O yüzden istedim.
Bi hatam warsa özür dilerim.
İmza:Kinetik_Prens...
Çok lazımda.Warsa verin lütfen.Bnde beyin gücümü kullanmayı ögrenmeliyim.
Tekniği verene şimdiden teşekkür ediyorum
Not:Psi wheel bana uygun degil .O yüzden istedim.
Bi hatam warsa özür dilerim.
İmza:Kinetik_Prens...
İmza Yhok.
- çırak
Re: BirBaşkaTeknikWarMı?
pipet çevirme varmış..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..
-
Psi wheel sana göre uygun değilse veya yapamıyorsan odaklanma sorunun vardır ve bu sorun sadece psi wheel de etkili değildir.Yani diğer uygulamalardada sorun yaşarsın.Odaklanma sorunun için kapak çalışması var.Onu tavsiye ederim.Bilmiyorsan kapak çalışması hakkında bilgi verebilirim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- kinetik_prens
yorumlar için saolun!!! tşk ederm
ama odaklanma sorunundan ziyade mekanizmada kağıdı keserken uygun olmuyo yamuk yumuk oluyo cm'si uymuyo vs. vs. sorunlar çıkıyo
hazırlanması zor da kolayda olabilir ama bi mekanizma önerin. ama kağıt kesme, yok bilmemne kesme gibi şeyler olmasn sonra sorun çıkıyo
Saolun yorumlarınızı bekliyorum önerilerinizi de bekliyormm
İmZa:(gerçek ismimi vermicem :S xD) kinetik_prens
ama odaklanma sorunundan ziyade mekanizmada kağıdı keserken uygun olmuyo yamuk yumuk oluyo cm'si uymuyo vs. vs. sorunlar çıkıyo
hazırlanması zor da kolayda olabilir ama bi mekanizma önerin. ama kağıt kesme, yok bilmemne kesme gibi şeyler olmasn sonra sorun çıkıyo
İmza Yhok.
- kinetik_prens
yamuk oluncada tabi dengesi bozuluyo konsantre felan yok beyin gücü heeepsi uçup gidiyo birden
Bir başka not : Beyin gücüyle ilgili teknikler okuyorum bilgiler ediniyorm walla baya bişiler ögrendim ve daha çok şey ögreneceğimi de biliyorum ama daha doğru dürüst kullanabilmş degilim
İmza: Bendeniz kinetik_prens
Bir başka not : Beyin gücüyle ilgili teknikler okuyorum bilgiler ediniyorm walla baya bişiler ögrendim ve daha çok şey ögreneceğimi de biliyorum ama daha doğru dürüst kullanabilmş degilim
İmza: Bendeniz kinetik_prens
İmza Yhok.
kinetik prens zaten adını görüyoz imza vermene gerek yok :D
- kinetik_prens
hayranlarım için :Dnetenes yazdı:kinetik prens zaten adını görüyoz imza vermene gerek yok :D
İmza Yhok.
- byfreestylerap
- İletişim:
bende küçük kare not kağıtları var kırtasiyede felan satılıyordur onlardan kullankinetik_prens yazdı:yorumlar için saolun!!! tşk ederm
Kinetik prens sana hic ' ayrintilara takilma, yapmak istedigine odaklan' tarzi bir sey demismiydim? demediysem bile simdi ogrendin, ben elimle defterden bir parca kagit aliyorum ve ignenin uzerine koyuyorum o kadar yok karemi oldu kac cm hic dusunmuyorum.
- kinetik_prens
öyleyse kendimi nası tatmin edicem (dengesizlikten döner ya)tereddüt edermnetenes yazdı:Kinetik prens sana hic ' ayrintilara takilma, yapmak istedigine odaklan' tarzi bir sey demismiydim? demediysem bile simdi ogrendin, ben elimle defterden bir parca kagit aliyorum ve ignenin uzerine koyuyorum o kadar yok karemi oldu kac cm hic dusunmuyorum.
İmza Yhok.