Lunarkinesis

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Lunarkinesis

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

iynx msnimi ekle ordan anlatirim simdi burda yazarsam bazi acemi psisikler denemeye kalkarlar bu da hic iyi olmaz.fenomen_47@live.ru
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
fbatumi

Okunmamış mesaj gönderen fbatumi »

konu kilit:D
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Kullanıp kullanmıyacağına sen karar ver ve sonradan pişman olma ve iyi düşün bu enerjiyi kullanmanında bir bedeli var
I'm have returned
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Beyler biraz bana ayıp olmadımı ben telekinezi 2. aşama da isteyenler için hepsinin teknklerini yazdım biraz siteyi araştırırsanız memnun olurum aynı tekniği zaten siteye ben koymustum konu kirliliğiiiiiii...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

yapisal olarak buna uygunum... mesela ben gunes enerjisini kullanamam bana en iyi kapali ve kasvetli havalar enerji verir
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

aynen bende lunarkinezistim çünkü çalışmalarımı hep gece herkes uyuyunca yaparım ve gece enerjimi alabileceğim en güçlü kaynak aydır ve bildiğiniz gibi ay negatif enerji yüklü enerji yüklüdür...
bu tekniği ustalaşmadan bir canlıda denememenizi tavsiye ederim öncelik olarak lambaları patlatarak kendinizi geliştirebilirsiniz...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

levitasyon yazdı:Bence bunu kaldır insanlar kendine ve başkalarına zarar vere bilir.
Belki işe yaraya bilir ancak hıs VE kin kişinin kendisinide tüketir . Benim tavsiyem
gücünüzü insaları hayata balayan sevgiden güç almak daha doğru olur.
bende katılıyorum.. hem insanın kendinede zararı olur çünkü bi kitapta okumuştum psişik enerjinin yerine gelmesi zordur boş yere öfkeye nefrete harcanmaması gerekir ayrıca bi insan evrene pozitif yayarsa evrende ona pozitif.. negatif yayarsa etrafından da ona negatif gelir..
netenes

konunun tamamini okuyunca daha iyi anladim ve sunu soylemek istiyorum karanlik yani kotu enerjide bir enerji cesididir ve yerine gore avantajlari ve dezavantajlari vardir ama iyi enerjide fazlaca uzmanlasirsaniz kotu enerjiyide kan enerjisinide hormon ener
netenes

enerjisinide hatta uzaysal enerjiyide gecebilirsiniz tabi secim sizin ama tekrar soyleyim iyi enerji hepsini bu dunyadada diger dunyadada gecer diger-ahiret disinda- dunyalardada yuzde doksan dokuz ihtimalle iyi enerji ustundur...
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Ying yangtada bu var ve doğru olduğunu düşünüyorum
I'm have returned

“Sizden Gelenler” sayfasına dön