psi bal-ı yapabildiginizi gorun
-
psi bal-ı yapabildiginizi gorun
bu cok basıt 5dk once aklıma geldi ama kesin belli olur
psi bal yapacagınız zaman avcunuzu su ile doldurun ve sudaki olusan bosluk sizin psi-ball ınız
(yayınlandı ise binbir ozur)
psi bal yapacagınız zaman avcunuzu su ile doldurun ve sudaki olusan bosluk sizin psi-ball ınız
- kinetik_prens
Re: psi bal-ı yapabildiginizi gorun
yayınlandıysa da özür dilemene gerek yok :Dlevitasyonmania yazdı:bu cok basıt 5dk once aklıma geldi ama kesin belli olur
bunu ilk defa snden duyuyorum :D
binbir tesekkür :D
(şimdide derki binbir bişe degil xD)
İmza Yhok.
- çırak
su benim avcmdan akar gider :))
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..
arkadaşın dediği gibi su avuçtan akar gider,hem bu şekilde psi ball görülmez yani başlıkla uyumlu bi fikir değil.hem zaten psi ball u oluşturabilmek için enerjiyi gevşetip sıkıştırmak gerek su avuçtayken bu mümkün değil ve gerek de yok zaten...
- fenomen
- Yönetici
arkadaslarim psi ball gorunmez:Denerji goruyorum ben o da dumanli sekilde hani aura gibi gorulur ya o da enerji yogun oldugunda boleki psi ball gormeyi beklemeyin,Ayrica benim gordugumu annemde goruyor.Allah sahit:D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ddemmahum
:Dfenomen yazdı:arkadaslarim psi ball gorunmez:Denerji goruyorum ben o da dumanli sekilde hani aura gibi gorulur ya o da enerji yogun oldugunda boleki psi ball gormeyi beklemeyin,Ayrica benim gordugumu annemde goruyor.Allah sahit:D
::Welcome to home Bruce::
- kinetik_prens
:D bn o sekilde anlamadım xD xD bi su topu warken nası desem küre şeklindeki bisiye su doldurursun suyun hareketlendiğini görrsün o psi ball dır diye anladım yani
İmza Yhok.
-
peki ya duyaparken kuvette denerseniz :D
-
dus yaparken
- kinetik_prens
ozaman kafanın üstünde yaparsın şampuanlı küre şeklinde su :S çok mitolojik olur :S
İmza Yhok.