OkullardaKinezi :S :S

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

OkullardaKinezi :S :S

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

Arkadaşlar şöyle bir fikrimi paylaşayım dedim :S :S.
Hem sohbet olur eğer beğenirseniz fikri daha prestijli bi bölüme taşırsınız :S
off çok üşengeçim ama yazarsam ii olcanı düşündüm :S
Okullarda parapsikoloji derslerini düzenli hâlê gêtîrêrêk okullarda ders ya da kurs yapsalar :S
Mesela belirli bir yaştan iitibâGren parapsikoloji derslerini okulda öğretseler.Kitap felan düzenleseler :S sınıf düzenleseler böyle rahat :S
Cocuklar akıllı dururlarsa mesela bazı disiplinli ve prestijli okullarda başlansa yavaş yavaş ders hâline gelse geliştikçe önemlileşse :S
Şu dünyada bir gıdım beyni olmayan ve yaşayan kimse yok.
Her insanın bir beyni wardır.Normal okullarda akıl sağlığı yerinde olan tüm cocuklara bu dersler verilebilir diye düşünüyorum.
Bu dersi de eğlenceli kılsalar . Cocuklar büyüyünce belkide uzmanlasabilirler bu iste. Dersanelerde olması imkansız dimi :D
sbs'de cıkmıyo ya :D :D ama ordada öğretseler :D anasından babasından görse modaya göre Şık değil psiŞık bi milled oluruz :S
hemde türkiyenin bu işlere yatkın oldugunu okumustum :D
eğer psisik güc konusunda güclü olsa insanlar belkide neler neler yapabilinir :D
İmza Yhok.

Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Re: OkullardaKinezi :S :S

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Kimse inanmazken her telekinezi lafını duyan birden fizik profesörü olurken(yok madde yok manyetik yok imkansız gibi) bu iş imkansız görünüyor bana.Zaten gerçek yapanların yarısına büyücü diyorlar.Milletin inanmamasının en büyük nedenlerinnde biri de bir ilüzyonistin çıkıp saçma saçma işler yapması bence bu işe bir ek oluyor.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

bu işin düzenlenmesse ortaya cıkıp şu işe bi son vericem :S
zaten ceza veremesler bana :S çünkü bn deliyim delilere de ceza verilmediğine göre ??
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bunun olması için çok zaman geçmesi lazım belki avrupa birliğine girince olabilir:D
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Güzel kardeşim ders olarak verilse iyi olur ama bazı insanlar farklıdır ya hani işte onlar biziz.Yani anlatmak istediğim herkez bizim gibi düşünmüyor.Bizim düşüncelerimiz onlardan çok daha farklı.Biz herşeye olmaz gözüyle bakmıyoruz.Bizimde onlar aramızdaki farkda bu.Anlatsak bile canlı örneklerini görseler bile onlar bizim gibi olamaz.Bize kimse telekinezi öğretmedi.Ama biz burdayız.Yani biz özeliz.Ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.Sevgiler (:
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
dhonmess
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen dhonmess »

evet bence de bi çok kişi inanmazken bu iş yaş :( ama criminal in dediği gibi biz özeliz :D
Dh0фnM€$

Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü
Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Doğru bize kimse öğretmedi biz kendimiz bulduk bu siteyi ve telekinezi denen bir şeyin olduğunu.Bence bırakalım onlar 5000 sms yapıp kızlarla,erkeklerle mesajlaşsınlar,bilgisayarın başına geçip facebooku açıp zaman harcasınlar televizyonda aşk-ı memnuya baksınlar sevgili yapıp buluşmaya gitsinler.Bana göre boş ve anlamsız hayatlarını yaşasınlar.Yaşasınlar bir itirazım yok.Onların zevklerine de saygı duyarım ama kaybeden onlar.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

Örneyin bu konuyu araştırmadan böyle şeyler olabileceyine inanıyordum.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

ona gerek yk.arklar okul bizim 7 24 vaktimizi almasa herkes bi uğraş edinicek sanattı sporduvs felan kinezide poülerleşebilir ama insanların zamanı yk ki.kişisel gelişim önemsenmiyo malesef.yoksa insanlar bi kere başladımı gerisi çok çabuk gelir
never give up...
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

BNCEDE :S biz özeliz :D şahsen bnm knkım bile inanmıyo xD xD ama bn inanıyom :D
bişi sorcam bu arada soruym burdan sölyein bna :D
kinezilerler yapılmış en güçlü hareket veya en güçlü olay nedir?
mesela şu şekilde bi güc ölcümü yapılsa :
Büyükçe bir kayayı ( ya da taşı :D) kaldırıp yakınlarda bi binaya fırlatmak :D
gibi mesela
Bu sadece bi örnekti :D
buna göre en güclü şey ne (Kinezilerle ilgili)
Bir başka örnekte şöyle olsun :S :
herhangi bir şeye güclüce zarar vermek
hawa olaylarına son derece kuvvetlee bi şekilde etki etmek
:D bunun gibi yada buna yakın herneyse
Eved soruma cvbınızı bekliorm.
!!
!!
!!
İmza Yhok.

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön