Psi Wheel'i Döndürebiliyorum

Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Psi Wheel'i Döndürebiliyorum

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi önce ellerimi hafifçe kanepeye sürdüm peçete ile terini alıp tekrar kanepeye sürdüm yaklasık 3 haftadır psi-wheelim dönüyor ve pc basındayken 1 kere de ampul patlattım ama merak ettiğim şey ben neden psi wheel'imi istediğim yönde hareket ettiremiyorum ? avcumu sola yapsam o sağa gidiyor sağa yapsam sola gidiyor acaba nasıl istediğim yonde hareket ettırebılırım cevap beklıyorum tesekkurler :(
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
iynx

Re: Psi Wheel'i Döndürebiliyorum

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

öncelikle enerjini hangi çakranda topladığın önemli. sağ elde toplandığını farzedelim.. ondan sonrada zihninin enerji anlayışı devreye girer.. yani odaklandığın yeri çekiyormusun yoksa itiyormusun.. eğer sağ el çakranda toplanma varsa ve enerjin odaklandığın yeri çekmeye göreyse, saat yönünde döndürürsün.. enerjini kontrol altına aldıkça daha rahat hissedeceksin..
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

Cevabın için teşekkürler, çakra testini internetten yaptım 3.göz çakran kapalı diyor :P
Ben genellikle iki elimin arasına alıp ellerimi hareket ettirmiyorum ve o bazen durmadan saat yönünde dönüyor hatta gözümü kapatıp açtığımda bile dönüyor başka yerlere baktığımda bile dönüyor (dün oldu) ama bugun sabah kalkar kalkmaz başına geçtim ama çok az kıpırdadı ve 1 haftadır bununla uğraşıyorum sizce İnce bir bardağın içinde kıpırdatabilmem için ne kadar daha çalışmam gerek ? Ve ya bunu yapabildiğimi arkadaşlarıma kanıtlamam için bardağın içine koy yap inanalım diyorlar hava almaması için diğer yöntemler nedir ? BİRAZ fazla sordum ama bu işte ilerlemem lazım :mrgreen:
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

walla dostum, arkadaşlarına kanıtlamaya çalışma.. psi wheel döndürsen şunu oynat inanalım dicekler.. hiç uğraşma.. inanacak olan zaten başından olabileceğini söyler ve senden kanıt istemezdi..
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

iynx yazdı:walla dostum, arkadaşlarına kanıtlamaya çalışma.. psi wheel döndürsen şunu oynat inanalım dicekler.. hiç uğraşma.. inanacak olan zaten başından olabileceğini söyler ve senden kanıt istemezdi..
Ewet bence de öyle ama sen illa da göstercem diyosan git göster sana inanan çok az kişi çıkar ya da çıkmaz çıksada diğerlerinin tepkisi ile onlarda enayi,saf gibi göründükleri için bundan wazgeçerler.Çünkü insanlar yapamadıkları şeyler içinde mutlaka bir ilüzyon ararlar.Mutlaka bir hilesi wardır die düşünürler.Zaten bunları yapabilmen için beyninden bu düşünceyi silmen gerekir.Zaten sende birkaç denemeden sonra başkalarına ispatlamayı bırakacaksın.Bunu sadece beyninin neler yapabileceğini görmek için yap.Zaten onlar seni farkedeceklerdir.

Başarılar ;) ;)
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Iynx cok hakli.Bu gibi calismalarinizdan kimsenin haberi olmasin.Aksi takdirde olacaklardan cok uzulursunuz bu da sizi psikoloji yoldaan etkiler ve bu isleri birakmak zorunda kaliriniz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

bncede :lol: (format gereği) (şaka şaka alakası yok format gereğiyle )
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN